Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Corteva та Володимир Дантес закликають міжнародний бізнес залишати ринок рф

Corteva та Володимир Дантес закликають міжнародний бізнес залишати ринок рф

Міжнародна сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience виступила партнером проєкту «Мамо, я ганяю тачки» українського співака, ведучого та блогера Володимира Дантеса (DANTES). Колаборація покликана привернути увагу увагу широких кіл українців до важливості виходу глобального бізнесу з країни агресора та важливість підтримання виключно української економіки та гуманітарних проєктів допомоги постраждалим українцям.

Corteva Agriscience чи не єдина з глобальних виробників насіння та засобів захисту рослин залишила ринки росії та білорусі і спрямувала свої зусилля на фінансування благодійних та гуманітарних проєктів, які спрямовані на допомогу незахищеним верствам суспільства та забезпечення потреб українців в медикаментах та медичному обладнанні, їжі та відновлення фермерства.

В інтеграціях до Youtube-шоу Corteva запросила зірку подивитися на роботу волонтерських ініціатив Let`s Help, «Картопляні війська» та «Звичайні люди», які підтримує Corteva, показати своїй багатотисячній аудиторії, наскільки ефективними може бути підтримка постраждалих на прифронтових та деокупованих територіях локальними волонтерськими фондами та ініціативами, коли їх партнером є відповідальний глобальний бізнес. Чому це має бути хорошим прикладом – про це глядачі дізнаються з шоу на Youtube-каналі DANTES. Інтеграція Corteva присутня в випусках №1, №2 та №6. Сукупно відео з проявом компанії в Youtube отримали на сьогоднішній день більш ніж 681 000 переглядів.

«"Мамо, я ганяю тачки" − це новий, адаптований, навіть прокачаний формат шоу про українські стартапи! Тепер замість стартапів – машини для ЗСУ, а замість підприємців – волонтери, які допомагають нам наближати перемогу. У кожному випуску я переганяю автівку для військових, а з собою в дорогу беру когось зі своїх друзів, щоб їхати було веселіше. Також це чудова можливість показати неймовірні проєкти, які реалізуються для підтримки українців, постраждалих від російської агресії, та відзначити роль в цьому відповідального та патріотичного глобального бізнесу, такого як Corteva Agriscience, яка не просто підтримує благодійні фонди, а одразу вийшла з ринків росії та білорусі, не підтримуючи економіку агресорів, які вбивають українців. Це гідний приклад, який треба наслідувати», − переконаний Володимир Дантес.

«Призначенням Corteva є збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Саме тому ми понад усе цінуємо людське життя та в цій трагічній війні знаходимося тільки з Україною, допомагаючи та підтримуючи громади на фермерів. Для нас дуже важливо, щоб агресора підтримували якомога менше і тому ми намагаємося донести важливість виходу з ринків рф та білорусі всіма можливими шляхами. Володимир має велику аудиторію шанувальників, які підтримують свого героя та прислухаються до його думки. Тому співпраця з ним − це можливість донести наші заклики та цінності до активної молодої аудиторії, яка є основним рушієм змін», − коментує Анна Бабіч, менеджерка з корпоративних комунікацій Corteva Agriscience в Центральній та Східній Європі.


Про Corteva Agriscience

Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі – включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Будучи представленою одними з найвідоміших брендів у сільському господарстві та маючи провідний у галузі портфель продуктів та технологій, що має значні можливості до зростання, компанія прагне працювати з зацікавленими сторонами всієї продовольчої системи, виконуючи своє зобов’язання збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті http://www.corteva.com.ua

Слідкуйте за Corteva Agriscience у FacebookInstagramLinkedInTwitter та YouTube.

™ ® Торгові марки Corteva Agriscience та її афілійованих структур. ©2022 Corteva

Контакти:

Відділ корпоративних комунікацій - Центральна і Східна Європа

ceecom@corteva.com

099 0800216

Офіційні постачальники послуг