Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Corteva Agriscience збільшила продажі засобів захисту рослин в Україні на 18% за перший квартал 2023 року

Попри скорочення посівних площ все більше фермерів довіряє якості продукції відповідального виробника

Незважаючи на скорочення посівних площ в сезоні-2023 та складнощі, викликані повномасштабною війною, міжнародна науково-дослідницька сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience звітує про зростання темпів розвитку в Україні. Підвищення попиту на передові продукти компанії в країні сприяло зростанню продажів засобів захисту рослин у 1 кварталі 2023 року на майже 18% відносно 1 кварталу минулого року. Зростання відбулося по всіх групах товарів.

Насіннєвий бізнес компанії також демонструє позитивні результати. Зокрема продажі насіння соняшнику високоякісної генетики бренду Pioneer® зросли в 1 кварталі 2023 року на 29% відносно аналогічного періоду в 2022 році. Попри суттєве скорочення посівів кукурудзи в Україні, серед фермерів, які сіють цього року на своїх полях цю зернобобову, зріс і відсоток тих, хто обрав для цього насіння кукурудзи бренду Pioneer®. Це свідчить про те, що серед фермерів все більше тих, хто обирає продукцію відповідального виробника, який залишається тільки з Україною та підтримує українських фермерів та громади, реалізуючи численні благодійні та гуманітарні проєкти.

«Corteva працює з українськими фермерами пліч-о-пліч і чудово знає їх потреби та виклики, перед якими вони опинилися в ці складні часи. І не залишає фермерів наодинці з ними, допомагаючи вирішувати складні питання та задовольняючи їх потреби в ці надзвичайно складні часи. Наша команда постійно пропонує передові продукти та сервіси, за допомогою яких фермери отримують відмінний результат, пряма модель продажів продуктів бренду Pioneer®  продемонструвала надійність та ефективність за рахунок індивідуального підходу до кожного запиту чи проблеми. Ми пишаємося тим, що працюємо разом з українськими фермерами на фронті продовольчої безпеки України та світу і вони обирають Corteva та довіряють нам», – зазначив Сергій Харін, керівник бізнесу Corteva Agriscience у Східній Європі.

Нещодавно глобально компанія відзвітувала результати за 1 квартал 2023 року та покращила прогнози до кінця 2023 року. Зокрема, чисті продажі зросли на 6% в порівнянні з 1 кварталом попереднього року. Органічні продажі за той же період зросли на 10%. До кінця року компанія очікує чистий обсяг продажів від 18,6 до 18,9 млрд доларів США. Операційна EBITDA очікується в діапазоні від 3,55 до 3,75 млрд доларів США.


Про Corteva Agriscience

Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі – включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Будучи представленою одними з найвідоміших брендів у сільському господарстві та маючи провідний у галузі портфель продуктів та технологій, що має значні можливості до зростання, компанія прагне працювати з зацікавленими сторонами всієї продовольчої системи, виконуючи своє зобов’язання збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті www.corteva.com.ua

Слідкуйте за Corteva Agriscience у FacebookInstagramLinkedInTwitter та YouTube.

™ ® Торгові марки Corteva Agriscience та її афілійованих структур. ©2022 Corteva

Контакти:

Відділ корпоративних комунікацій - Центральна і Східна Європа

ceecom@corteva.com

099 0800216

Офіційні постачальники послуг