Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Corteva Agriscience закликає фермерів перевіряти оригінальність продукції

Унікальна система захисту IZON® для насіння та гербіцидів від міжнародної компанії дає можливість сільгоспвиробникам мінімізувати ризики                                                                 

Міжнародна науково-дослідницька сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience звертає увагу фермерів на необхідність обов’язкової перевірки оригінальності продукції. Використання оригінального насіння та препаратів дозволить не тільки примножити врожай, але і захистити здоров’я самих фермерів, кінцевих споживачів, а також мінімізувати вплив на навколишнє середовище.

Для того щоб сільгоспвиробник міг швидко та легко переконатися в оригінальності насіння брендів Pioneer® та Brevant™ seeds, Corteva Agriscience надає можливість самостійно за допомогою смартфону відсканувати QR штрих-код на голограмі, яку нанесено на мішку. Відсканований QR-код перемістить користувача на сайт з анімаційним відображенням голограми IZON® та полем для перевірки серійного коду. Унікальний серійний код розташований в правому нижньому кутку етикетки та може бути окремо перевірений на офіційних сайтах http://ok-brevant.com для насіння Brevant™ seeds та http://ok-pioneer.com для насіння Pioneer®. Для перевірки коду необхідно зняти захисне покриття на етикетці.

Крім того, безпосередньо на голограмі IZON® по всім сторонам розміщено захисні елементи, які проявляються під певним кутом нахилу – крапки та цифри, які  вказують на їх необхідну кількість. Цифри та крапки не можуть проявлятися в інших комбінаціях, аніж ті, що наведені нижче:

  • Ліва сторона – одна крапка праворуч та цифра 1 ліворуч; права сторона – дві крапки ліворуч та цифра 2 праворуч
  • Верхня сторона – три крапки знизу та цифра 3 ліворуч; нижня сторона – три крапки зверху та цифра 3 праворуч

Сorteva Agriscience закликає купувати насіння Pioneer® виключно у торгових агентів з продажів, офіційний перелік яких доступний на сайті. Засоби захисту рослин та насіння бренду Brevant™ seeds мають бути придбані виключно в офіційних дистриб’юторів: з переліком дистриб’юторів насіння Brevant™ seeds можна ознайомитись за посиланням та засобів захисту рослин – за посиланням.

Гербіциди Таск® Екстра, Тітус®, Тітус® Екстра, Хармоні® Класік, Райфл®, Таро®, Базис® мають унікальний номер на захисній голограмі, яку неможливо зняти неушкодженою з упаковки. Перевірити номер голограми можна, зателефонувавши на гарячу лінію 0-800-309-309 або надіславши листа на info_ua@corteva.com.

Оригінальність гербіцидів можна також перевірити за візуальними показниками голограми, які проявляються під певним кутом нахилу. Під час нахилу вліво проявляються слова IZON®, вправо - ©DUPONT. Також, на кожному краю голограми з’являються та зникають крапки в залежності від нахилу: одна крапка зліва, дві крапки справа, три зверху та чотири знизу.

«Corteva Agriscience прагне, щоб фермери, які інвестують в насіння та засоби захисту рослин, отримували оригінальну, якісну та безпечну продукцію і високі врожаї. Для мінімізації ризиків ми пропонуємо нашим клієнтам багато можливостей для достовірної перевірки товарів, а також закликаємо бути пильними і уникати пропозицій від неофіційних постачальників. Ми працюємо для того, щоб максимально захистити виробників, споживачів і довкілля», - зазначив Андрій Андрюшко, комерційний директор Corteva Agriscience в Україні.

13/03/20

Про Corteva Agriscience

Corteva Agriscience - це публічна, глобальна, виключно сільськогосподарська компанія, що надає сільгоспвиробникам по всьому світу найповніший портфель в галузі, що дозволяє їм максимізувати врожай і прибутковість - включаючи деякі з найбільш визнаних брендів у сільському господарстві: Pioneer®, Granular®, Brevant™ seeds, а також відзначені нагородами засоби захисту рослин; водночас, компанія виводить на ринок нові продукти потужного портфоліо діючих речовин та технологій. Компанія прагне працювати з зацікавленими сторонами всієї продовольчої системи, оскільки виконує своє зобов’язання збагачувати життя тих, хто виробляє, і тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 р. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті www.corteva.com.ua

Слідкуйте за Corteva Agriscience у FacebookInstagramLinkedInTwitter та YouTube.

® TM SM є торговими марками та сервісними знаками Dow AgroSciences, DuPont чи Pioneer, а також їхніх афілійованих осіб чи відповідних власників.

Контакти для ЗМІ:

Анастасія Форіна, консультант з корпоративних комунікацій

Tел: +380 44 498 90 00, Mоб: +380 99 080 0216

anastasiya.forina@corteva.com

Офіційні постачальники послуг