Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Corteva Agriscience забезпечила операційним обладнанням Військово-медичний клінічний центр Північного регіону у Харкові

Міжнародна науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience виділила грант благодійному фонду «Харків з тобою» для закупівлі електрохірургічного обладнання, необхідного для лікування постраждалих військових в Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону у Харкові.

З початку широкомасштабного військового вторгнення росії на територію України Corteva активно займається допомогою постраждалим та евакуйованим особам, піклуючись про безпеку життя та продовольчу безпеку, та виділяє фінансування благодійним та гуманітарним проєктам, які спрямовані на допомогу незахищеним верствам суспільства та забезпечення потреб українців в медикаментах та медичному обладнанні, їжі та відновлення фермерства. Компанія переконана, що повага до людського життя є найвищою цінністю, і чи не єдина з глобальних виробників насіння та засобів захисту рослин залишила ринки росії та білорусі.

Військово-медичний клінічний центр Північного регіону у Харкові є однією з провідних установ охорони здоров'я Міністерства оборони України. Це багатопрофільний клінічний, лікувально-діагностичний та науковий центр, який забезпечує медичною допомогою військовослужбовців та цивільних пацієнтів.

«Одним з наслідків цієї жахливої війни є значна кількість поранених захисників, які потребують специфічного устаткування, якого шпиталям бракує. Кожен з військових медичних закладів, особливо що працюють поблизу лінії фронту, має величезний перелік обладнання, якого не вистачає для ефективної роботи. Забезпечити ці потреби ми можемо лише за допомогою таких компаній, як Corteva, які цінують людське життя та не погоджуються миритися з країною-агресором, підтримуючи фінансово її економіку», − говорить волонтер Степан Харченко, який разом з БФ «Харків з тобою» за фінансування Corteva Agriscience організував закупівлю сучасних електрохірургічних установок для Військово-медичного клінічного центру Північного регіону у Харкові, завдяки яким вже були прооперовані сотні пацієнтів.

«Corteva Agriscience прагне допомогти тим, хто рятує людей. Компанія завжди вважала своїм соціальним зобов’язанням таку підтримку, а під час війни суттєво збільшила зусилля. Допомога в забезпеченні медикаментами населення та шпиталів є одним з ключових напрямків, куди ми спрямовуємо увагу. Особливо хотіла відзначити закупівлю сучасного обладнання для лікарень прифронтових регіонів. У поєднанні із професіоналізмом та самовідданістю медиків це, без перебільшення, рятує сотні життів, а також допомагає значно покращити ефективність лікування і, як результат, якість життя пацієнтів. Всього компанія виділила на підтримку українців понад 60 мільйонів гривень і прагне продовжувати підтримувати людей вразливих категорій», − додає Олеся Кучинська, фахівець з корпоративної системи охорони здоров'я в Центральній, Східній Європі і Туреччині.


Про Corteva Agriscience

Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі – включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Будучи представленою одними з найвідоміших брендів у сільському господарстві та маючи провідний у галузі портфель продуктів та технологій, що має значні можливості до зростання, компанія прагне працювати з зацікавленими сторонами всієї продовольчої системи, виконуючи своє зобов’язання збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті http://www.corteva.com.ua

Слідкуйте за Corteva Agriscience у FacebookInstagramLinkedInTwitter та YouTube.

™ ® Торгові марки Corteva Agriscience та її афілійованих структур. ©2022 Corteva

Контакти:

Відділ корпоративних комунікацій - Центральна і Східна Європа

ceecom@corteva.com

099 0800216

Офіційні постачальники послуг