Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Corteva Agriscience відкриває новий комплексний дослідницький центр з вивчення сільськогосподарських культур в Сегеді, Угорщина

Corteva Agriscience відкриває новий комплексний дослідницький центр з вивчення сільськогосподарських культур в Сегеді, Угорщина

Передові наукові можливості в галузі насінництва та захисту рослин будуть зосереджені на розробці стійких рішень для фермерів по всій Європі

БУДАПЕШТ, Угорщина 3 вересня 2020 р. - Міжнародна сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience повідомляє про об'єднання і розширення своїх можливостей в галузі дослідження насіння і засобів захисту рослин в комплексному дослідницькому центрі, розташованому в Сегеді, Угорщина. Центр служить хабом для співпраці членів наукової команди Corteva Agriscience для розробки новаторських і стійких сільськогосподарських рішень для фермерів Європи і всього світу.

Новий інтегрований центр в Сегеді із загальним обсягом інвестицій 1,9 млн доларів США є одним з найбільших комплексних дослідницьких центрів з вивчення сільськогосподарських культур компанії Corteva в Європі. У новому офісі працюють 34 людини, в тому числі вісім вчених, які займаються інноваціями в галузі насінництва та захисту рослин.

Команда селекціонерів, яка базується в Сегеді, відповідає за селекцію кукурудзи і соняшнику і розробку елітної гермоплазми Corteva. Команда розробляє гібриди з високим потенціалом врожайності і агрономічними властивостями, включаючи стійкість до теплового стресу, що є поширеним явищем в континентальній Європі. Попередня селекційна робота команди зробила внесок у створення багатьох продуктів, які формують ринок, в тому числі стійких до гербіцидів гібридів соняшнику ExpressSun® бренду Pioneer®, високоолеінового насіння соняшнику і лідируючої на ринку лінійки продуктів гібридів кукурудзи Optimum® AQUAmax® бренду Pioneer®. Можливості команди по формуванню набору характеристик батьківських форм і виробничі дослідження також підтримують роботу насіннєвого заводу, розташованого в сусідньому місті Сарваш.

Команда інтегрованих польових наукових дослідників, яка базується в Сегеді, в рамках польових випробувань зосереджена на розробці нових рішень по боротьбі з бур'янами, шкідниками та хворобами, а також на розробці технологій по обробці насіння і біологічних препаратів.

«Це дуже важлива віха в історії Corteva Agriscience, оскільки три значущих науково-дослідних підрозділи об'єднані для співпраці і розробки передових рішень для фермерів Угорщини та інших європейських країн. Завдяки цій інтеграції ми створюємо творче середовище для інновацій і підвищення операційної ефективності, використовуючи синергію трьох раніше окремих об'єктів. Відповідно до наших недавно оголошених Цілей сталого розвитку 2030 ми залишаємося прихильними нашому прагненню розробляти і впроваджувати інноваційні та стійкі сільськогосподарські рішення на благо наших клієнтів, споживачів і спільнот, які ми обслуговуємо, - повідомив Абелардо Де Ла Вега, керівник відділу селекційних технологій компанії Corteva Agriscience в Європі. - Ця робота також значить те, що кожна нова концепція продукту, яку розробляє Corteva Agriscience, перед випуском на ринок має пройти відповідність конкретним критеріям стійкості для фермерів і споживачів».

«Ми раді об'єднати знання і досвід наших вчених, які доповнюють одні одного, в рамках місії Corteva Agriscience пропонувати фермерам комплексні рішення, що допомагають максимізувати їх продуктивність», - додав Андреас Хубер, керівник відділу інтегрованих польових досліджень в регіоні EMEA компанії Corteva Agriscience.

Про Corteva Agriscience

Corteva Agriscience - це публічна, глобальна, виключно сільськогосподарська компанія, що надає сільгоспвиробникам по всьому світу найповніший портфель в галузі, що дозволяє їм максимізувати врожай і прибутковість - включаючи деякі з найбільш визнаних брендів у сільському господарстві: Pioneer®, Granular®, Brevant™ seeds, а також відзначені нагородами засоби захисту рослин; водночас, компанія виводить на ринок нові продукти потужного портфоліо діючих речовин та технологій. Компанія прагне працювати з зацікавленими сторонами всієї продовольчої системи, оскільки виконує своє зобов’язання збагачувати життя тих, хто виробляє, і тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 р. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті www.corteva.com.ua

Слідкуйте за Corteva Agriscience у FacebookInstagramLinkedInTwitter та YouTube.

® TM SM є торговими марками та сервісними знаками Dow AgroSciences, DuPont чи Pioneer, а також їхніх афілійованих осіб чи відповідних власників.

#   #   #

Контакти для ЗМІ:

Відділ корпоративних комунікацій у Центральній та Східній Європі

ceecom@corteva.com

Офіційні постачальники послуг