Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Corteva Agriscience профінансувала створення центру лікування дітей з вродженими вадами серця

Corteva Agriscience профінансувала створення центру лікування дітей з вродженими вадами серця

Новий центр в Івано-Франковську допоможе врятувати більше дитячих сердець

Міжнародна науково-дослідницька сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience долучилася до створення дитячого кардіохірургічного центру на базі Обласної дитячої клінічної лікарні та Центральної міської клінічної лікарні в м. Івано-Франківськ з метою проведення кардіо-операцій та профільного лікування дітей, включаючи переселенців з постраждалих регіонів України. Придбання спеціалізованого медичного обладнання за рахунок виділення компанією Corteva допомоги БО «БФ  Віктора Лещинського», який займається реалізацією проєкту, дозволить врятувати більше дитячих сердець.

З початку широкомасштабного військового вторгнення росії на територію України Corteva активно займається допомогою постраждалим та евакуйованим особам, піклуючись про безпеку життя та продовольчу безпеку, та виділяє фінансування благодійним та гуманітарним проєктам, які спрямовані на допомогу незахищеним верствам суспільства та забезпечення потреб українців в медикаментах та медичному обладнанні, їжї та відновлення фермерства. Компанія переконана, що повага до людського життя є найвищою цінністю, і однією з перших засудила широкомасштабну війну, розпочату росією проти України, а також оголосила про свій вихід з російського ринку.

«З початком війни мільйони українських дітей були вимушені покинути свої домівки на окупованих та наближених до фронту територій та переміститися на захід України. І серед них тисячі дітей з вадами серця, які потребують якісного лікування та спостереження. До появи нового центру через відсутність спеціалізованого обладнання раніше не було можливості їм допомогти. Тому Corteva вирішила профінансувати цей проєкт, адже в своїй діяльності ми керуємося призначенням збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь», - говорить Олена Дуніна, фінансовий керівник Corteva Agriscience в Україні, країнах Кавказу та Центральної Азії. «Висловлюючи солідарність з народом України, Corteva зробила конкретні кроки для підтримки донорських ініціатив та проєктів продовольчих банків. Всього компанія виділяє на підтримку українців понад 46 мільйонів гривень і прагне продовжувати підтримувати людей вразливих категорій. Corteva завжди вважала своїм соціальним зобов’язанням таку підтримку, а під час війни суттєво збільшила зусилля», - додає Анна Бабіч, менеджерка з корпоративних комунікацій Corteva Agriscience в Центральній та Східній Європі

«Минулого тижня під час візиту в Центральну міську клінічну лікарню наш Фонд передав медичне обладнання: монітор пацієнта, модульний монітор пацієнта, апарат для штучної вентиляції легень та ін. За це наша команда вдячна Corteva Agriscience, яка внесла благодійну пожертву на придбання медобладнання для створення центру лікування дітей з вродженими вадами серця. Така допомога є необхідною, оскільки в Івано-Франківську знаходиться велика кількість внутрішньо переміщених осіб. І вони потребують гідного медичного обслуговування», - сказав голова БО «Благодійний фонд Віктора Лещинського» Віктор Лещинський.

Дізнатися про інші напрями допомоги Corteva Agriscience можна на сайті за посиланням.


Про Corteva Agriscience

Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі – включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Будучи представленою одними з найвідоміших брендів у сільському господарстві та маючи провідний у галузі портфель продуктів та технологій, що має значні можливості до зростання, компанія прагне працювати з зацікавленими сторонами всієї продовольчої системи, виконуючи своє зобов’язання збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті http://www.corteva.com.ua

Слідкуйте за Corteva Agriscience у FacebookInstagramLinkedInTwitter та YouTube.

™ ® Торгові марки Corteva Agriscience та її афілійованих структур. ©2021 Corteva

Контакти:

Відділ корпоративних комунікацій - Центральна і Східна Європа

ceecom@corteva.com

099 0800216

Офіційні постачальники послуг