Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Corteva Agriscience профінансувала передачу 37 000 хлібин мешканцям деокупованих та прифронтових територій

Також за сприяння компанії інклюзивна пекарня Good Bread передала постраждалим людям спальники, газові пальники та теплі речі

Щоб допомогти із забезпеченням їжею українцям на деокупованих та прифронтових територіях, міжнародна науково-дослідницька сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience виділила додатковий грант на виготовлення 30 000 хлібин інклюзивній пекарні Good Bread, яка після звільнення від окупантів території Київщини, Чернігівщини та Харківщини організувала проєкт для забезпечення постраждалих хлібом. Загалом за підтримки Corteva протягом місяців, які триває повномасштабна війна, було спечено близько 37 000 буханців хліба, які роздали на деокупованих та прифронтових територіях. Також Good Bread передав постраждалим мешканцям закуплені компанією Corteva теплі речі та спальники, а також газові пальники, щоб люди мали можливість готувати гарячу їжу навіть за відсутності електроенергії.

«Війна залишає людей без найнеобхіднішого – їжі та можливості зігрітися. На деокупованих територіях вони часто не бачили хліб місяцями і просто плачуть, коли отримують наші хлібини. Саме тому ми продовжуємо випікати, продовжуємо їздити в нові села та містечка, де постраждалі чекають допомоги. Але ми маємо змогу це робити тільки тому, що нас підтримують, нам донатять, адже кожна гривня, кожен донат – це хліб. Ми дуже вдячні Corteva, яка підтримує нас вже протягом декількох років. Компанія, яка відповідально ставиться до своєї роботи в Україні, не погоджується підтримувати агресора і одразу залишила ринок рф, робить все, щоб допомогти українцям пережити ці важкі часи. Така позиція заслуговує шани і ми пишаємося, що маємо такого партнера», – говорить Владислав Малащенко, засновник пекарні Good Bread.

Good Bread – інклюзивна пекарня, мета якої створити місця для соціалізації та адаптації людей з ментальною інвалідністю (розумовою відсталістю, аутизмом, синдромом Дауна тощо). За п’ять років існування пекарня задіяла майже 50 осіб та створила унікальне інклюзивне середовище, яке дозволяє людям з інвалідністю ставати справжніми професіоналами своєї справи та досягати успіхів.

«Протягом 11 місяців повномасштабної війни постійно зростає кількість людей, яким потрібна допомога. Особливо загострилося питання продовольчої безпеки, яку Corteva прагне підтримувати на належному рівні не лише своїми високоякісними продуктами для фермерів, але і долученням до гуманітарних та благодійних ініціатив. Інклюзивна пекарня Good Bread робить шляхетну справу, організовуючи постачання хліба в найбільш постраждалі регіони, а ми у Corteva третій рік поспіль пишаємося можливістю підтримувати їх у цій благородній місії», – говорить Анна Бабіч, менеджерка з корпоративних комунікацій Corteva Agriscience в Центральній та Східній Європі, координаторка соціальних проєктів.

Дізнатися про інші напрями допомоги Corteva Agriscience можна на сайті за посиланням.


Про Corteva Agriscience

Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі – включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Будучи представленою одними з найвідоміших брендів у сільському господарстві та маючи провідний у галузі портфель продуктів та технологій, що має значні можливості до зростання, компанія прагне працювати з зацікавленими сторонами всієї продовольчої системи, виконуючи своє зобов’язання збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті http://www.corteva.com.ua

Слідкуйте за Corteva Agriscience у FacebookInstagramLinkedInTwitter та YouTube.

™ ® Торгові марки Corteva Agriscience та її афілійованих структур. ©2022 Corteva

Контакти:

Відділ корпоративних комунікацій - Центральна і Східна Європа

ceecom@corteva.com

099 0800216

Офіційні постачальники послуг