Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Corteva Agriscience профінансувала облаштування прихистку для постраждалих від війни у Львівській області

Corteva Agriscience профінансувала облаштування прихистку для постраждалих від війни у Львівській області

За сприяння компанії БФ «Карітас-Радехів» створив сучасні умови перебування та харчування для близько 1000 українців

Щоб допомогти українцям, які були змушені змінити місце проживання у пошуках безпечного місця під час повномасштабної війни, міжнародна науково-дослідницька сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience виділила грант благодійному фонду «Карітас-Радехів» на облаштування сучасних умов перебування та харчування на території громади в селі Тетевчиці Червоноградського району Львівської області.

З початку розпочатої росією повномасштабної війни Львівська область є одним з основних напрямків, куди перемістилися українці з інших регіонів. В Тетевчиці місцева громада розмістила новоприбулих на території навчального закладу, де наразі постійно проживає близько 30 людей. За фінансування Corteva БФ «Карітас-Радехів» облаштував харчоблоки та місця для приготування їжі, а також реконструював санітарно-гігієнічний блок, що дозволить значно покращити умови перебування та забезпечити людей повноцінним харчування. Загалом ця реконструкція значно покращить умови харчування та перебування для близько 1000 тимчасово переміщених людей, учнів навчального закладу та мешканців села.

«Повномасштабна війна змусила багатьох людей з Півночі, Сходу та Півдня України шукати порятунок у більш безпечних регіонах країни. Це сотні тисяч людей та їх кількість постійно зростає. Часто громади не спроможні самотужки забезпечити гідні умови, особливо якщо мова йде про невеличкі населені пункти, що не завжди мають достатньо ресурсів. Тому дуже важливою є допомога відповідального великого бізнесу, такого як Corteva Agriscience, який щиро відгукується на прагнення людей, розуміє, що саме Україна зараз потребує підтримки, та категорично відмовляється працювати з країною-агресором, вийшовши з ринків росії та білорусі», – говорить координатор проекту Любомир Покотило.

«Corteva Agriscience з великою увагою ставиться до потреб людей, яким потрібна допомога. Виконуючи призначення – збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь, компанія активно підтримує людей, які були змушені змінити місце проживання через війну, надаючи їм зокрема можливість отримувати повноцінне харчування, адже продовольча безпека була та залишається одним з основних напрямків підтримки, куди компанія спрямовує увагу», – говорить Тетяна Гучок, бухгалтер Corteva Agriscience в Україні, координатор соціального проєкту. Компанія підтримує ті локальні ініціативи, запропоновані українськими співробітниками, які на місцях знають про необхідність допомоги конкретним фондам, і це допомагає Corteva адресно спрямовувати фінансування. Всього компанія виділила на підтримку українців близько 2 мільйонів доларів США і прагне продовжувати підтримувати людей вразливих категорій.


Про Corteva Agriscience

Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі – включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Будучи представленою одними з найвідоміших брендів у сільському господарстві та маючи провідний у галузі портфель продуктів та технологій, що має значні можливості до зростання, компанія прагне працювати з зацікавленими сторонами всієї продовольчої системи, виконуючи своє зобов’язання збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті http://www.corteva.com.ua

Слідкуйте за Corteva Agriscience у FacebookInstagramLinkedInTwitter та YouTube.

™ ® Торгові марки Corteva Agriscience та її афілійованих структур. ©2022 Corteva

Контакти:

Відділ корпоративних комунікацій - Центральна і Східна Європа

ceecom@corteva.com

099 0800216

Офіційні постачальники послуг