Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Corteva Agriscience представляє Stimulate® Yield Enhancer, інноваційний біологічний регулятор росту

Біостимулятор забезпечує посилений розвиток сої, кукурудзи, зернових, ріпаку та цукрового буряку та інших основних сільськогосподарських культур

Міжнародна науково-технологічна сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience представляє українським агровиробникам частину свого біологічного портфоліо – Stimulate® Yield Enhancer,  регулятор росту зі стимулюючою дією, що дозволяє рослинам краще розвиватися в критичні фази розвитку, сприяє посиленню росту стеблової та кореневої маси, якості цвітіння та утворення плодів, і, як результат, збільшує врожайність. Також рослини, оброблені препаратом, набагато легше переносять несприятливі умови навколишнього середовища. Препарат рекомендований для використання в посівах сої, кукурудзи, зернових, ріпаку та цукрового буряку, овочевих, плодово-ягідних та інших сільськогосподарських культур.

Stimulate® Yield Enhancer має унікальну та запатентовану формуляцію на основі трьох ключових гормонів розвитку рослин, підібраних в оптимальному співвідношенні для стимулювання поділу, росту та диференціації клітин. Гормони, що містяться в Stimulate® Yield Enhancer®, знаходяться в доступній та легкозасвоюваній для рослини формі. В Україні продукт доступний в продажу в сезоні 2024/2025.

«Україна є першою країною, де Corteva пропонує цей продукт фермерам після придбання Stoller та Symborg, зосереджуючись на розширенні свого біологічного портфоліо, щоб задовольнити потреби фермерів у сталих рішеннях, які допомагають підвищити врожайність. Використовуючи перевірені, передбачувані рішення на всіх етапах розвитку рослин, наш портфель біологічних продуктів допомагає вирощувати більш продуктивні культури та максимізувати їхню цінність. Завдяки оптимальному співвідношенню гормонів росту Stimulate® Yield Enhancer сприяє розвитку масивної кореневої системи з великою кількістю кореневих волосків. Це в свою чергу сприяє більш активному поглинанню поживних речовин із ґрунту, таким чином рослини ефективніше використовують добрива та мікроелементи», – говорить Богдан Вокальчук, категорійний менеджер з біологічних продуктів Corteva Agriscience в Україні.

Розширення біологічного портфоліо Corteva в Україні є реалізацією прагнення компанії забезпечувати сталий розвиток українського фермерства та доступ до новітніх та передових засобів захисту рослин задля підвищення продуктивності агровиробництва в Україні з дотриманням найвищих світових стандартів. Це відповідає зобов’язанням, які бере на себе компанія в рамках спільної декларації з Міністерством аграрної політики та продовольства України, підкреслюючи проукраїнську позицію відповідального виробника, який в умовах повномасштабної війни залишається тільки з Україною та залишив ринки росії та білорусі.

На початку цього року глобально компанія оголосила про створення Corteva Biologicals, об’єднуючи як надбання Corteva, так і спадщину двох потужних світових виробників біологічних продуктів - Stoller та Symborg, придбання яких Corteva завершила на початку 2023 року. Нові продукти, спрямовані на підвищення продуктивності, зміцнення стійкості та захист потенціалу сільськогосподарських культур, інтегруються в портфоліо, в тому числі і для українського ринку.


Про Corteva Agriscience

Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) — це глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка поєднує провідні інновації в галузі, активну взаємодію з клієнтами та оперативне виконання, щоб вигідно надавати рішення для найактуальніших світових проблем сільського господарства. Corteva створює вигідні ринкові переваги завдяки своїй унікальній стратегії дистрибуції, а також збалансованому та глобально різноманітному поєднанню насіння, засобів захисту рослин, цифрових продуктів і послуг. Будучи представленою одними з найвідоміших брендів у сільському господарстві та маючи провідний у галузі портфель продуктів та технологій, що має значні можливості до зростання, компанія прагне максимізувати продуктивність для фермерів, одночасно співпрацюючи з зацікавленими сторонами в усій харчовій системі, виконуючи своє зобов’язання збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті http://www.corteva.com.ua

Слідкуйте за Corteva Agriscience у FacebookInstagramLinkedInTwitter та YouTube.

™ ® SM Торгові марки та знаки обслуговування Corteva Agriscience та її афілійованих компаній.

Контакти:

Відділ корпоративних комунікацій – Україна

UA.Communications@corteva.com

099 0800216

Офіційні постачальники послуг