Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Corteva Agriscience представляє новий інсектицид Ріджбек® для захисту основних культур

Новий препарат на основі молекули Isoclast™ active забезпечує ефективний контроль широкого спектра шкідників

Міжнародна науково-дослідницька сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience представляє українським агровиробникам новий інсектицид для захисту кукурудзи, зернових колосових культур та сої Ріджбек®, що характеризується швидкою та тривалою дією проти широкого спектра листогризучих та сисних шкідників, в тому числі західного кукурудзяного жука та попелиць. Розроблений компанією препарат містить дві діючі речовини – Isoclast™ active, унікальну молекулу для контролю шкідників, яка відповідає всім вимогам безпеки для людей та довкілля, та біфентрин, контактно-кишковий акарицид ефективний проти широкого спектра шкідників.

Ріджбек® починає діяти відразу після нанесення на рослину при прямому контакті зі шкідниками або при потраплянні в організм шкодочинної комахи разом із соком обробленої рослини. Інсектицид проявляє надзвичайно високу ефективність проти попелиць, забезпечуючи повне знищення популяції. Продукт наявний у продажу в сезоні 2024 у представників з продажу засобів захисту рослин Corteva.

«М`яка зима сприяла збереженню популяції шкідників і зараз вони є загрозою для посівів. Особливо актуальною проблемою стане захист посівів кукурудзи проти західного кукурудзяного жука, який суттєво збільшив чисельність своєї популяції останніми роками та інтенсивно поширююється із заходу України на схід. Вчасна обробка інсектицидами дозволить фермерам ефективно захистити посіви культури. Мета Corteva – допомагати українським фермерам захищати поля та отримувати врожаї, не шкодячи довкіллю. Саме тому ми постійно оновлюємо свій портфель та пропонуємо нові та ефективні засоби захисту», – заявив Сергій Саблук, категорійний менеджер Corteva Agriscience.

Забезпечення доступу виробників до новітніх та передових продуктів задля підвищення продуктивності агровиробництва в Україні з дотриманням найвищих світових стандартів відповідає спільній декларації, яку Corteva уклала з Міністерством аграрної політики та продовольства 19 жовтня 2022 року. З початку повномасштабної війни Corteva залишила ринки росії та білорусі та залишається тільки з Україною, активно підтримуючи українських фермерів заради збереження продовольчої безпеки в країні та світі.


Про Corteva Agriscience

Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) — це глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка поєднує провідні інновації в галузі, активну взаємодію з клієнтами та оперативне виконання, щоб вигідно надавати рішення для найактуальніших світових проблем сільського господарства. Corteva створює вигідні ринкові переваги завдяки своїй унікальній стратегії дистрибуції, а також збалансованому та глобально різноманітному поєднанню насіння, засобів захисту рослин, цифрових продуктів і послуг. Будучи представленою одними з найвідоміших брендів у сільському господарстві та маючи провідний у галузі портфель продуктів та технологій, що має значні можливості до зростання, компанія прагне максимізувати продуктивність для фермерів, одночасно співпрацюючи з зацікавленими сторонами в усій продовольчій системі, виконуючи своє зобов’язання збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті http://www.corteva.com.ua

Слідкуйте за Corteva Agriscience у FacebookInstagramLinkedInTwitter та YouTube.

™ ® SM Торгові марки та знаки обслуговування Corteva Agriscience та її афілійованих компаній.

Контакти:

Відділ корпоративних комунікацій Corteva Agriscience – Україна

UA.Communications@corteva.com

099 0800216

Офіційні постачальники послуг