Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Corteva Agriscience підписує угоду про придбання Stoller Group, однієї з найбільших незалежних біологічних компаній у галузі

  • Глобальні продажі Stoller становлять понад 400 млн доларів США, компанія присутня у понад 60 країнах
  • Угода підсилює прагнення збільшити цінність для фермерів за допомогою інноваційних екологічних рішень
  • Це друга угода Corteva щодо біологічних препаратів після завершення стратегічного аналізу портфоліо

Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) і Stoller Group, Inc. («Stoller») оголосили, що Corteva підписала остаточну угоду про придбання компанії Stoller, що базується в Х’юстоні (США), однієї з найбільших незалежних біологічних компаній. З операційною діяльністю та продажами в більш ніж 60 країнах і прогнозованим доходом у 2022 році понад 400 млн дол США Stoller забезпечує миттєвий масштаб і прибутковість, а також зростання рентабельності EBITDA для Corteva.

Придбання Stoller підкріплює прагнення Corteva надавати фермерам біологічні інструменти, які доповнюють нові практики ведення сільського господарства та допомагають їм відповідати мінливим очікуванням ринку. Чудова репутація Stoller у відносинах із фермерами та створенні попиту зосереджена навколо комерційної моделі обміну знаннями з фермерами. Компанія Stoller досягла успіху, продемонструвавши технічну досконалість і забезпечивши переваги та цінність інтегрованих рішень у цій галузі.

«Біопрепарати надають фермерам екологічно безпечні інструменти, які доповнюють традиційний захист рослин. В комбінації вони сприяють вирішенню глобальних проблем, пов’язаних із продовольчою безпекою та зміною клімату. Stoller є лідером у галузі біологічних препаратів, враховуючи його комерційну присутність і потенціал розширення ринку, що забезпечує привабливе зростання та операційну маржу, – сказав Чак Магро, головний виконавчий директор Corteva. – У поєднанні з провідною інноваційною організацією Corteva Stoller забезпечує платформу для розширення та прискорення бізнесу біологічних препаратів Corteva, яка стане одним із найбільших гравців на ринку біопрепаратів, що швидко зростає».

Очікується, що ринок біопрепаратів щорічно зростатиме високими темпами до 2035 року, охоплюючи в майбутньому приблизно 25% від загального ринку засобів захисту рослин. Всього за три роки Corteva розвинула біологічний бізнес світового класу, впроваджуючи розумні, спритні стратегії, побудовані на зовнішніх та внутрішніх інноваціях, співробітництві в галузі науково-дослідних розробок, ліцензійних та дистриб'юторських угоди та придбань.

«За понад 50-річну історію Stoller ми успішно допомагали виробникам у всьому світі підвищити їхню продуктивність і покращити сталість. Ми пишаємося тим, що об’єднуємо зусилля з Corteva, оскільки прагнемо також допомогти фермерам у вирощуванні продуктів харчування, на які покладається світ, — сказав Гільєрмо де ла Борда, головний виконавчий директор Stoller. — Це оголошення є справжнім свідченням неймовірного успіху та відданості наших команд по всьому світу, які допомогли нам стати однією з найбільш надійних компаній у світі з виробництва біостимуляторів і захисту рослин. Вплив наших інноваційних рішеннь та глибокого досвіду буде відчутний протягом багатьох років».

Stoller — друге придбання біологічних активів для Corteva цього року. Нещодавно компанія оголосила про підписання остаточної угоди про придбання Symborg, експерта з мікробіологічних технологій, що базується в Мурсії, Іспанія. Corteva об’єднає додаткові комерційні та технічні переваги Stoller і Symborg у рамках своєї стратегії Biologicals.

Ціна покупки Stoller у розмірі 1,2 мільярда доларів представляє вартість підприємства, кратну приблизно в 12 разів, виходячи з очікуваного показника EBITDA Stoller на 2022 рік. Купівельна ціна буде сплачена під час закриття угоди, яке очікується в першій половині 2023 року після схвалення регуляторних органів і виконання звичайних умов закриття. Компанія очікує, що результати Stoller підвищать як її операційну EBITDA, так і операційний прибуток на акцію у 2023 році.

Радники

Evercore виступає фінансовим радником Corteva. J.P. Morgan Securities LLC виконує функції провідного фінансового консультанта, а Piper Sandler – фінансового консультанта Stoller Group. Latham & Watkins працював юридичним радником Stoller.


Про Corteva Agriscience

Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі, включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Будучи представленою одними з найвідоміших брендів у сільському господарстві та маючи провідний у галузі портфель продуктів та технологій, що має значні можливості до зростання, компанія прагне працювати з зацікавленими сторонами всієї продовольчої системи, виконуючи своє зобов’язання збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті www.corteva.com.ua

Слідкуйте за Corteva Agriscience у FacebookInstagramLinkedInTwitter та YouTube.

Про Stoller

Stoller — це багатонаціональна рослинницька компанія, бачення якої полягає в наданні рішень, які сприяють стійкості клієнтів. Stoller допомагає виробникам у всьому світі досягти успіху завдяки науково підтвердженим пропозиціям, які включають сполуки, що передають фізіологічні сигнали, такі як рослинні гормони, високотехнологічні поживні речовини та мікроорганізми, які можна використовувати окремо або в комбінації для підвищення ефективності рослин і сприяння їх стійкості до стресу. Понад 50 років Stoller поєднує свої інноваційні якісні рішення з глибокими знаннями фізіології рослин, щоб рослини могли максимізувати свій генетичний потенціал, збільшуючи врожайність і прибуток для прогресивних виробників.

Для отримання додаткової інформації відвідайте https://stolleragro.com

Застереження щодо прогнозних заяв

Цей прес-реліз містить прогнозні заяви за значенням Розділу 21E Закону про цінні папери 1934 року з поправками та Розділу 27A Закону про цінні папери 1933 року з поправками, на які поширюються положення безпечної гавані для прогнозні заяви, що містяться в Законі про реформу судових процесів щодо приватних цінних паперів 1995 року, і їх можна впізнати за такими словами, як «плани», «очікує», «буде», «передбачає», «вважає», «має намір», « проекти», «цілі», «оцінки», «прогноз» або інші слова подібного значення. Усі заяви, які стосуються очікувань або прогнозів щодо майбутнього, включаючи заяви про завершення цієї операції та фінансові результати або перспективи Corteva; стратегія зростання; розробка продукту; нормативні дозволи; позиція на ринку; стратегія розміщення капіталу; ліквідність; екологічні, соціальні та управлінські цілі та ініціативи; і очікувані вигоди від дій з реструктуризації придбань або ініціатив щодо економії коштів є прогнозними заявами.

Прогнозні заяви ґрунтуються на певних припущеннях і очікуваннях щодо майбутніх подій, які можуть бути неточними чи реалізованими. Прогнозні заяви та інші оцінки також включають ризики та невизначеності, багато з яких поза контролем Corteva. Хоча наведений нижче перелік факторів вважається репрезентативним, жоден із таких переліків не можна вважати повним викладом усіх потенційних ризиків і невизначеностей. Фактори, які не перераховані, можуть становити значні додаткові перешкоди для реалізації прогнозних заяв. Наслідки суттєвих відмінностей у результатах порівняно з очікуваними у прогнозних заявах можуть включати, серед іншого, збої в бізнесі, операційні проблеми, фінансові втрати, юридичну відповідальність перед третіми сторонами та подібні ризики, будь-який з яких може мати суттєві негативні наслідки вплив на бізнес Corteva, результати діяльності та фінансовий стан. Стосовно передбачуваних транзакцій прогнозні заяви включають, без обмежень, фінансові оцінки, заяви щодо завершення та вигоди чи наслідки транзакцій, включаючи фінансові та операційні результати, плани, цілі, очікування та наміри об’єднаної компанії, а також інші твердження, які не є історичними фактами. Наступні ризики, невизначеності та інші фактори можуть вплинути на фінансові показники компанії та призвести до того, що фактичні результати суттєво відрізнятимуться від тих, що виражені або маються на увазі в будь-яких прогнозних заявах: настання будь-якої події, зміни або іншої обставини, яка може призвести до розірвання остаточної угоди щодо цих операцій; ризик того, що необхідні регуляторні схвалення можуть не бути отримані внаслідок непередбачуваних умов; ризики того, що будь-яка з умов закриття угоди(-й) може бути не виконана своєчасно; нездатність реалізувати переваги транзакцій або біологічної стратегії Corteva; вплив оголошення про транзакції на здатність Symborg і Stoller утримувати клієнтів і ключовий персонал і підтримувати відносини з постачальниками, а також на їхні операційні результати та бізнес загалом; і потенційні судові процеси у зв'язку з угодами.

Крім того, можуть існувати інші ризики та невизначеності, які Corteva наразі не може визначити або які Corteva наразі не очікує мати суттєвого впливу на її бізнес. Якщо в будь-якій прогнозній заяві висловлено очікування або переконання щодо майбутніх результатів або подій, таке очікування чи переконання ґрунтується на поточних планах і очікуваннях керівництва Corteva та висловлюється сумлінно та, як вважається, має розумну основу, але не може бути гарантії, що очікування або переконання приведуть до результату або будуть досягнуті або здійснені. Corteva заперечує та не бере на себе жодних зобов’язань оновлювати чи переглядати будь-які прогнозні заяви, за винятком випадків, передбачених чинним законодавством. Детальне обговорення деяких значних ризиків і невизначеностей, які можуть спричинити суттєві відмінності результатів і подій від таких прогнозних заяв, включено до розділу «Фактори ризику» річного звіту Corteva за формою 10-K зі змінами наступного квартального звіту. Звіти за формою 10-Q та поточні звіти за формою 8-K.

Контакти Corteva:

Контакти зі ЗМІ:

Кріс Аллен

403-483-5205

kris.allen@corteva.com

Контакти з Інвесторами:

Кім Бут
302-485-3190
kimberly.a.booth@corteva.com

Офіційні постачальники послуг