Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

COP26: Трансатлантична бізнес-спільнота підтримує кліматичні дії

COP26: Трансатлантична бізнес-спільнота підтримує кліматичні дії

П’ятниця, 29 жовтня 2021 року

У найближчі два тижні світові лідери зберуться в Глазго, щоб прискорити дії для досягнення цілей Паризької угоди. Кліматичний саміт COP26 знаменує собою важливу віху для знаходження спільних рішень, оскільки ми починаємо бачити конкретні наслідки зміни клімату в усьому світі.

Як представники трансатлантичної бізнес-спільноти в Європі, співпідписанти повністю підтримують цілі кліматичного саміту COP26, а також цілі щодо скорочення викидів, визначені Паризькою угодою. Ми вважаємо, що міжнародне співробітництво має важливе значення для досягнення цілей глобальної кліматичної нейтральності. Лише через постійний конструктивний діалог між світовими лідерами, від розвинених країн до країн, що розвиваються, від малих та середніх підприємств до глобальних корпорацій, ми можемо досягти переходу до вуглецево-нейтральної економіки, яка покращить якість життя людей.

Трансатлантичне партнерство щодо питань клімату матиме першочергове значення. Як  розвинені індустріальні економіки, трансатлантичні країни повинні бути прикладом і використовувати свій глобальний вплив, щоб залучити союзників і партнерів у «гонитві за нулем». У випуску «зелених облігацій» Європа та США вже є лідерами, випустивши 80% усіх «зелених облігацій» у 2020 році.

Промисловість вже робить свій внесок у пом’якшення наслідків зміни клімату в усьому світі, розробляючи нові низьковуглецеві технології, підтримуючи зелене фінансування та зменшуючи вплив на навколишнє середовище. Однак співпідписанти усвідомлюють, що ще багато потрібно зробити, і готові співпрацювати з відповідальними органами державної влади всіх рівнів для успішного «зеленого» переходу.

Будучи головними покупцями відновлюваної енергії в Європі, трансатлантична бізнес-спільнота в Європі була і залишається непохитно відданою просуванню цілей Паризької угоди та досягненню успішного «зеленого» переходу, який поєднує стійкість і процвітання.

Повний список підписантів (оригінал):

AmCham Albania

AmCham Armenia

AmCham Azerbaijan

AmCham Bosnia and Herzegovina

AmCham Belgium

AmCham Croatia

AmCham Denmark

AmCham Estonia

AmCham EU

AmCham Finland

AmCham France

AmCham Georgia

AmCham Germany

AmCham Gibraltar

AmCham Hungary

AmCham Ireland

AmCham Italy

AmCham Kosovo

AmCham Latvia

AmCham Lithuania

AmCham Montenegro

AmCham North Macedonia

AmCham Poland

AmCham Romania

AmCham Russia

AmCham Serbia

AmCham Slovakia

AmCham Slovenia

AmCham Spain

AmCham Sweden

AmCham The Netherlands

AmCham Turkey

AmCham Ukraine

American-Hellenic Chamber of Commerce

BritishAmerican Business (BAB)

Israel-America Chamber of Commerce

Swiss-American Chamber of Commerce

Офіційні постачальники послуг