Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

CMS виступила юридичним радником ЄБРР у зв’язку зі 35% інвестицією в український індустріальний парк

Міжнародна юридична фірма CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang надала консультації Європейському банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) у зв’язку з придбанням частки у розмірі 35% у проєкті М10 Lviv Industrial Park у Західній Україні, який реалізується групою компаній Dragon Capital. Це надзвичайно важливий проєкт для України в ці складні часи, який дає позитивний сигнал українським та іноземним інвесторам.

М10 Lviv Industrial Park – це сучасний індустріальний парк, розташований за 60 км від українсько-польського кордону. Проєкт створить складські та виробничі площі, які допоможуть країні розширити доступ до життєво необхідних послуг і товарів. У рамках спільного підприємства із Dragon Capital ЄБРР інвестує в проєкт 24,5 млн дол. США (з яких 5,5 млн дол. США – в реалізацію першої черги).

Партнер CMS з корпоративного права Грем Конлон прокоментував цю подію: «Ми були дуже раді консультувати ЄБРР у зв’язку з цим важливим для України проєктом. ЄБРР відіграє ключову роль у виділенні коштів на реалізацію нових проєктів, які спрямовані на відбудову країни під час війни та після її закінчення».

Основний склад команди CMS включав Грема Конлона, Естер Торок, Тетяну Довгань, Мар’яну Саєнко та Ігоря Павлюкова.


За додатковою інформацією просимо звертатися до:

Дарина Гордієнко

E: darina.gordienko@cms-cmno.com

T: +38044 391 3377

Примітки для редакторів:

Про CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang Україна

Українська команда CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang повноцінно працює від початку війни, надаючи послуги з декількох локацій, у тому числі з Будапешта, Києва та Західної України.

CMS

Заснована у 1999 році, CMS є інтегрованою, міжнародною організацією юридичних фірм, яка пропонує повний спектр юридичних та податкових консультацій. CMS, яка має 80 офісів у більше ніж 40 країнах світу, в яких працюють понад 5000 юристів, має тривалий досвід з надання юридичних консультацій з національного права та на міжнародному рівні. Всім своїм клієнтам – від найбільших транснаціональних корпорацій та компаній середнього розміру до ініціативних стартапів – CMS пропонує технічну точність, стратегічну досконалість і довгострокові партнерські відносини для того, щоб кожен клієнт завжди був лідером на обраних ним ринках.

Фірми, які входять до складу CMS, пропонують широкий спектр професійних послуг у 19 сферах практики та секторах економіки, зокрема з корпоративного права/M&A, енергетики та змін клімату, інвестиційних фондів, Life Sciences та охорони здоров’я, ТМК, податків, банківського та фінансового права, комерційного права, антимонопольного права, конкуренційного та торговельного права, вирішення спорів, трудового та пенсійного права, інтелектуальної власності, а також нерухомості.

Для отримання додаткової інформації просимо відвідати наш сайт в Інтернеті за адресою cms.law

Офіси та асоційовані офіси CMS:

Абердін, Абу-Дабі, Алжир, Амстердам, Антверпен, Барселона, Пекін, Белград, Берген, Берлін, Богота, Братислава, Брістоль, Брюссель, Бухарест, Будапешт, Касабланка, Кельн, Кукута, Дубай, Дюссельдорф, Единбург, Франкфурт, Фуншал, Женева, Глазго, Гамбург, Гонконг, Стамбул, Йоганнесбург, Київ, Лейпциг, Ліма, Лісабон, Ліверпуль, Любляна, Лондон, Луанда, Люксембург, Ліон, Мадрид, Манчестер, Мехіко, Мілан, Момбаса, Монако, Мюнхен, Мускат, Найробі, Осло, Париж, Подгориця, Познань, Прага, Редінг, Ріо-де-Жанейро, Рим, Сантьяго-де-Чилі, Сараєво, Шанхай, Шеффілд, Сінгапур, Скоп'є, Софія, Ставангер, Страсбург, Штутгарт, Тель-Авів, Тирана, Відень, Варшава, Загреб та Цюріх.

Офіційні постачальники послуг