Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

CMS виступила юридичним радником NAFTA щодо придбання решти частки Ужгородського газового родовища на Західній Україні

CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang виступила юридичним радником NAFTA International B.V. (надалі – «NAFTA»), словацької компанії з розвідки, видобування та зберігання газу, у зв’язку з викупом акцій її партнера по спільному підприємству Cub Energy Inc., щоб стати єдиним власником української компанії, яка має спеціальний дозвіл на розвідку та видобування вуглеводнів поблизу м. Ужгород, Україна.

Ужгородський дозвіл, сфера дії якого охоплює площу близько 300 кв. км, є геологічним продовженням вже розвіданої території на сході Словаччини та має схожі характеристики з родовищами у Словаччині.

CMS консультувала NAFTA щодо всіх аспектів трансакції з викупу, включаючи підготовку та узгодження трансакційних документів та допомогу із отриманням дозволу на концентрацію та завершенням трансакції. CMS раніше консультувала NAFTA щодо створення спільного підприємства з Cub Energy Inc. та придбання акції в розмірі 50% статутного капіталу CNG Holdings Netherlands B.V.

Віталій Радченко, керівник практики енергетики та проектів київського офісу CMS, коментує: «Ми раді підтримати NAFTA в цій ще одній важливій трансакції, допомогти розширити свій портфель проектів в Україні, а також збільшити розробку родовищ та інвестиції у проект на Закарпатті. Ця угода також демонструю унікальність CMS у супроводі ключових трансакцій у сфері енергетики в Україні та в Центральній та Східній Європі

Команду CMS очолили партнери Віталій Радченко (практика енергетики та проектів), Тетяна Довгань (практика корпоративного права та M&A) та Ольга Бєлякова (практика антимонопольного права) за підтримки Луіс Чакар, Мар’яни Саєнко, Ігоря Павлюкова, Дениса Гаценюка, Миколи Гелетія, Олександра Ситника, Анатолія Долуденко, Івана Пшика, Уільяма Андерсона та Рорі Томсона.


За додатковою інформацією просимо звертатися до:

Дарини Гордієнко

E: darina.gordienko@cms-cmno.com

Примітки для редакторів:

Заснована у 1999 році, CMS є інтегрованою, міжнародною організацією юридичних фірм, яка пропонує повний спектр юридичних та податкових консультацій. CMS, яка має понад 70 офісів у більше ніж 40 країнах світу, в яких працюють понад 5000 юристів, має тривалий досвід з надання юридичних консультацій з національного права та на міжнародному рівні. Всім своїм клієнтам – від найбільших транснаціональних корпорацій та компаній середнього розміру до ініціативних стартапів – CMS пропонує технічну точність, стратегічну досконалість і довгострокові партнерські відносини для того, щоб кожен клієнт завжди був лідером на обраних ним ринках.

Фірми, які входять до складу CMS, пропонують широкий спектр професійних послуг у 19 сферах практики та секторах економіки, зокрема з корпоративного права/M&A, енергетики та змін клімату, інфраструктури та проектів, інвестиційних фондів, Life Sciences та охорони здоров’я, ТМК, податків, банківської справи і фінансів, комерційного права, конкуренційного права та права ЄС, вирішення спорів, трудового та пенсійного права, інтелектуальної власності, а також нерухомості.

Для отримання додаткової інформації просимо відвідати наш сайт в Інтернеті за адресою cms.law

Офіційні постачальники послуг