Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

CMS виступила юридичним радником компанії Stakelogic у зв’язку з отриманням ліцензії на провадження діяльності з надання послуг у сфері азартних ігор

CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang у Києві забезпечила компанії Stakelogic юридичний супровід усього процесу видачі ліцензії Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ). Компанія Stakelogic стала одним з перших ліцензованих постачальників послуг у сфері азартних ігор в Україні.

Компанія Stakelogic є міжнародною компанією з розробки програмного забезпечення повного циклу, яка самостійно розробляє елементи власних ігор (графіку, анімацію, звуки, ігровий сервер та користувацький інтерфейс). Stakelogic стоїть за такими іграми як Black Gold 2™ Megaways™ та Giant’s Fortune Megaways™, колекцією ігор Super Stake.

Всі ігри виробництва Stakelogic вже затверджені Комісією з ігор Мальти, Національним бюро з азартних ігор Румунії та Комісією з азартних ігор Великої Британії. Отримання ліцензії КРАІЛ означає, що українські гравці також отримають можливість познайомитися з колекцією онлайн ігр компанії Stakelogic.

Ольга Бєлякова, Партнерка та співкерівник практики технологій, медіа та комунікацій (ТМК) у центральній та східній Європі, прокоментувала цю подію: «Ми були раді працювати з Stakelogic над отриманням ліцензії на надання послуг у сфері азартних ігор в Україні. Це відображає наше глибоке знання сектору, технічну компетентність та здатність консультувати з питань вимог законодавства про азартні ігри та жорстких критеріїв, які регулятори застосовують при видачі цих ліцензій».

Стефан ван ден Утелар, директор компанії Stakelogic, зазначив: «Український ринок вже деякий час був на нашому радарі і провідні експерти, які спеціалізуються на ринку СНД, відзначають, що він є територією з найбільшим потенціалом у регіоні. Ми із захватом повідомляємо, що КРАІЛ видала нам одну з перших у країні ліцензій на надання послуг у сфері азартних ігор. Ми вдячні за підтримку команді CMS, яка стала нашим незамінним провідником крізь процес отримання ліцензії».

До складу команди CMS, яка консультувала компанію Stakelogic, увійшли Ольга Бєлякова (Партнерка), Микола Гелетій (Старший юрист) та Олександр Ситник (Юрист).


За додатковою інформацією просимо звертатися до:

Ірина Лапченко

E: irina.lapchenko@cms-cmno.com

T: +38044 3913377

Примітки для редакторів:

Заснована у 1999 році, CMS є інтегрованою, міжнародною організацією юридичних фірм, яка пропонує повний спектр юридичних та податкових консультацій. CMS, яка має понад 70 офісів у більше ніж 40 країнах світу, в яких працюють понад 5000 юристів, має тривалий досвід з надання юридичних консультацій з національного права та на міжнародному рівні. Всім своїм клієнтам – від найбільших транснаціональних корпорацій та компаній середнього розміру до ініціативних стартапів – CMS пропонує технічну точність, стратегічну досконалість і довгострокові партнерські відносини для того, щоб кожен клієнт завжди був лідером на обраних ним ринках.

Фірми, які входять до складу CMS, пропонують широкий спектр професійних послуг у 19 сферах практики та секторах економіки, зокрема з корпоративного права/M&A, енергетики та змін клімату, інфраструктури та проектів, інвестиційних фондів, Life Sciences та охорони здоров’я, ТМК, податків, банківської справи і фінансів, комерційного права, конкуренційного права та права ЄС, вирішення спорів, трудового та пенсійного права, інтелектуальної власності, а також нерухомості.

Для отримання додаткової інформації просимо відвідати наш сайт в Інтернеті за адресою cms.law

Офіційні постачальники послуг