Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

CMS виступила юридичним радником ING у зв’язку з фінансуванням експортних операцій компанії Nibulon на суму 100 млн. доларів США

Міжнародна юридична фірма CMS надала юридичні консультації ING Bank N.V. (ING) у зв’язку із синдикованою кредитною лінією строком на три роки для фінансування експортних операцій в розмірі 100 млн. доларів США для компанії Nibulon SA, що належить до групи НІБУЛОН – одного з провідних виробників та експортерів сільськогосподарської продукції в Україні. ING виступив у якості одного з уповноважених лід-організаторів, а також букранера, кредитного агента, агента із забезпечення, локального та офшорного банку. Кредитні кошти будуть використані для фінансування сезонних потреб в оборотному капіталі, що пов’язані із торговельними операціями НІБУЛОНа.

CMS надала консультації з питань англійського, українського та швейцарського права, забезпечила критично важливий юридичний супровід щодо аспектів структурування рефінансування та провела успішні переговори щодо умов існуючих кредитних домовленостей з боку ING.

Крім того, CMS консультувала синдикат кредиторів щодо переходу зі ставки Libor на безризикову процентну ставку. Команда змогла отримати унікальний досвід документального оформлення механізму переходу та ключових комерційних питань, з якими сторони стикаються в ході аналогічних угод.

Елітса Іванова прокоментувала: «Ми надзвичайно раді виступити юридичним радником для нашого давнього клієнта ING. Як глобальна юридична фірма з глибоким корінням у Центральній та Східній Європі, CMS прекрасно позиціонована допомагати клієнтам маневрувати крізь складні міжнародні угоди з фінансування.».

Катерина Чечуліна додала: «Ця транзакція демонструє стійку зацікавленість міжнародних банків продовжувати підтримку українського сільськогосподарського сектора та робити внески у його розвиток. Ми пишаємося тим, що наші давні партнери ING та Nibulon знову довірили нам бути їх юридичним радником у цій транзакції.».

Каспар Ландольт також прокоментував: «Присутність CMS у найбільших світових центрах торгівлі сировинними товарами та тісна співпраця з нашими колегами по всьому світу знову підтвердили свою надзвичайну цінність для укладення таких угод як для кредиторів, так і для позичальників у сфері торгівлі сировинними товарами. Ми раді надавати нашим клієнтам професійну та високоефективну підтримку, будучи там, де вони нас потребують.».

До складу команди CMS, яку очолили Партнер з фінансового права Елітса Іванова (англійське право) та радник Катерина Чечуліна, увійшли партнер з банківського та фінансового права Ігор Олехов (українське право), партнер з банківського та фінансового права Каспар Ландольт (швейцарське право), партнер податкової практики Марк Кагієнар (швейцарське право), радник практики банківського та фінансового права Домінік Гемперлі (швейцарське право), а також юристи Христина Корпан, Іван Пшик, Ірина Кравченко та Ольга Стеценко (всі юристи практики банківського та фінансового права).


За додатковою інформацією просимо звертатися до:

Ірина Лапченко

E: irina.lapchenko@cms-cmno.com

T: +38044 3913377

Примітки для редакторів:

Заснована у 1999 році, CMS є інтегрованою, міжнародною організацією юридичних фірм, яка пропонує повний спектр юридичних та податкових консультацій. CMS, яка має понад 70 офісів у більше ніж 40 країнах світу, в яких працюють понад 5000 юристів, має тривалий досвід з надання юридичних консультацій з національного права та на міжнародному рівні. Всім своїм клієнтам – від найбільших транснаціональних корпорацій та компаній середнього розміру до ініціативних стартапів – CMS пропонує технічну точність, стратегічну досконалість і довгострокові партнерські відносини для того, щоб кожен клієнт завжди був лідером на обраних ним ринках.

Фірми, які входять до складу CMS, пропонують широкий спектр професійних послуг у 19 сферах практики та секторах економіки, зокрема з корпоративного права/M&A, енергетики та змін клімату, інфраструктури та проектів, інвестиційних фондів, Life Sciences та охорони здоров’я, ТМК, податків, банківської справи і фінансів, комерційного права, конкуренційного права та права ЄС, вирішення спорів, трудового та пенсійного права, інтелектуальної власності, а також нерухомості.

Для отримання додаткової інформації просимо відвідати наш сайт в Інтернеті за адресою cms.law

Офіційні постачальники послуг