Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

CMS виступила юридичним радником Bank Gospodarstwa Krajowego у зв’язку з емісією облігацій у підтримку України

Міжнародна юридична фірма CMS виступила юридичним радником Bank Gospodarstwa Krajowego (BGK) у зв’язку з емісією облігацій на суму 600 мільйонів євро в підтримку України.

Облігації були емітовані BGK від імені Aid Fund, що був створений BGK, та придбані Європейським інвестиційним банком (ЄІБ). Ця емісія є частиною зусиль, що спрямовані на підтримку України і ґрунтуються на Законі про підтримку України від 12 березня 2022 року (який стосується підтримки України у зв’язку зі збройним конфліктом на її території).

Важливою складовою проекту є залучення службових осіб, які відповідальні за частини видатків з державного бюджету, а також інших осіб, які уповноважені Прем’єр-міністром Польщі, у надання та моніторинг підтримки для українських громадян.

"З першого дня нападу Росії підтримка Польщею України та українців була негайною, твердою та всебічною", – сказав Віталій Радченко, Керуючий партнер київського офісу CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang. "CMS є глобальною родиною, і ми вітаємо наш варшавський офіс з його роллю в цій важливій емісії облігацій, яка забезпечить уряду України здатність надавати життєво важливі послуги українцям у важкі часи війни з Росією".

Юридичні консультації, які надавала CMS, включали в себе пропоновану структуру емісії облігацій, обговорення умов документів емісії та правову допомогу з виконанням певних відкладальних умов сплати коштів ЄІБ.

Команду CMS очолив Міхал Смєховскі, якому допомагали Пшемислав Копка та Марцін Кшемєн (практика банківського та фінансового права).


За додатковою інформацією просимо звертатися до:

Дарина Гордієнко

E: darina.gordienko@cms-cmno.com

T: +38044 391 3377

ПРИМІТКИ ДЛЯ РЕДАКТОРІВ:

Про CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang Ukraine

Українська команда CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang повноцінно працює від початку війни, надаючи послуги з декількох локацій, у тому числі з Будапешта, Києва та Західної України.

Про CMS

Заснована у 1999 році, CMS є інтегрованою, міжнародною організацією юридичних фірм, яка пропонує повний спектр юридичних та податкових консультацій. CMS, яка має понад 70 офісів у більше ніж 40 країнах світу, в яких працюють понад 4800 юристів, має тривалий досвід з надання юридичних консультацій з національного права та на міжнародному рівні. Всім своїм клієнтам – від найбільших транснаціональних корпорацій та компаній середнього розміру до ініціативних стартапів – CMS пропонує технічну точність, стратегічну досконалість і довгострокові партнерські відносини для того, щоб кожен клієнт завжди був лідером на обраних ним ринках.

Фірми, які входять до складу CMS, пропонують широкий спектр професійних послуг у 19 сферах практики та секторах економіки, зокрема з корпоративного права/M&A, енергетики та змін клімату, інвестиційних фондів, Life Sciences та охорони здоров’я, ТМК, податків, банківської справи і фінансів, комерційного права, конкуренційного права та права ЄС, вирішення спорів, трудового та пенсійного права, інтелектуальної власності, а також нерухомості та будівництва.

Для отримання додаткової інформації просимо відвідати наш сайт в Інтернеті за адресою cms.law

Офіційні постачальники послуг