Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

CMS призначає Наталію Кушнірук на посаду партнера

CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang Україна рада оголосити про підвищення Наталії Кушнірук на посаді та призначення її партнером у команді з нерухомості в Києві. У своїй новій ролі Наталія продовжить очолювати практику нерухомості та будівництва київського офісу фірми.

Наталія має понад 15 років досвіду надання юридичних консультацій клієнтам, в тому числі великим міжнародним та провідним українським забудовникам, банкам, фондам прямих інвестицій та посольствам, з різноманітних аспектів угод з придбання та продажу об’єктів нерухомості за українським та англійським правом, будівництва нових об’єктів, відведення та зміни цільового призначення земельних ділянок, фінансування операцій у сфері нерухомості та медіації. Наталія спеціалізується на інвестиціях, девелоперській діяльності та роботі над великомасштабними проектами у багатьох секторах, зокрема у секторах інфраструктури, агробізнесу, логістики, промисловості, енергетики, готелів, роздрібної торгівлі, офісної нерухомості та інших.

Міжнародний юридичний довідник Chambers Europe рекомендує Наталію як юриста у сфері нерухомості, а клієнти описують її як «орієнтовану на інтереси клієнтів та проактивну» та як «дуже гарного фахівця», який пропонує «добре збалансовані рішення». Клієнти також неодноразово відзначали її бездоганне знання сектору нерухомості, професіоналізм та здатність пропонувати ефективні шляхи вирішення складних юридичних питань.

У 2020 році одночасно із Наталією були призначені ще 40 нових партнерів у наших офісах у 15 містах Європи, Латинської Америки та Африки. Ми продовжуємо демонструвати прихильність фірми до сприяння у розвитку та кар’єрному зростанні жінкам, які складають понад 40% від всіх новопризначених партнерів в офісах CMS у світі.

Офіційні постачальники послуг