Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

CMS надала Bank of Cyprus юридичні консультації після завершення трансакції з продажу його українського дочірнього банку

Київський офіс CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang надав Bank of Cyprus юридичні консультації з різних питань українського права, що виникли після завершення продажу української дочірньої компанії Bank of Cyprus та пов’язаного кредитного портфеля Альфа-Груп у 2014 році. Зокрема, CMS надала клієнту підтримку під час реструктуризації та інших змін кредитного портфелю, що був предметом трансакції з продажу, а також допомогла з реалізацією змінених умов згаданої трансакції, зокрема зі створенням, та припиненням (що відбулось нещодавно) пов’язаного з нею забезпечення. CMS також консультувала клієнта з питань рефінансування ЄБРР найбільшого торговельно-виставково-офісного центру в м. Одесі (комплекс Рів’єра), що належить українській холдинговій компанії Нові Бізнес Погляди.

До складу команди CMS входили, зокрема, партнери Тетяна Довгань (практика корпоративного права/M&A) та Ігор Олехов (практика банківського та фінансового права), Катерина Чечуліна (радник, практика банківського та фінансового права) та Діана Писаренко (юрист, практика корпоративного права/M&A).

Офіційні постачальники послуг