Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

CMS виступила юридичним радником Vodafone Україна у зв’язку з придбанням Vega Telecom

Київський офіс CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang виступив юридичним радником провідного оператора мобільного зв’язку Vodafone Україна та його материнської компанії Neqsol Holding у зв’язку зі знаковим придбанням компанією Vodafone Україна компанії Vega Telecom у Групи компаній СКМ.

Vega Telecom пропонує телекомунікаційні рішення, зокрема широкосмуговий доступ до мережі Інтернет, фіксований телефонний зв’язок та ІР-телефонію, хмарні послуги, послуги з передачі та зберігання даних. Компанія присутня у 22 областях України, має більше 420 000 абонентів, приблизно 150 000 користувачів Інтернет та проклала 12 000 км оптичних ліній.

Угода була підписана у червні 2021 року і завершена 8 вересня 2021 року. Команда CMS виступила в якості головного трансакційного юридичного радника та надала консультації зі структурування та реалізації угоди, в тому числі з підготовки трансакційних документів та ведення переговорів.

Тетяна Довгань, партнер практики корпоративного права/M&A, прокоментувала цю подію: «Ми були надзвичайно раді супроводжувати Vodafone Україна та Neqsol Holding у зв’язку з цією стратегічною угодою з придбання Vega Telecom. Подолання різноманітних перешкод та доведення угоди до успішного завершення вимагало креативного мислення та прагматичних рішень, а також чітко демонструє масштаб наших можливостей у сфері M&A».

Роботу команди CMS очолювала партнер практики корпоративного права/M&A Тетяна Довгань за значної підтримки старшого юриста практики корпоративного права/M&A Віталія Майнаровича. Також у складі основної команди працювали Луїс Чакар, Мар’яна Саєнко, Ігор Павлюков та Денис Гаценюк (практика корпоративного права), Вікторія Ставчук (практика податкового права), Ольга Белякова та Наталія Наконечна (практика конкуренційного права).


За додатковою інформацією просимо звертатися до:

Дарина Гордієнко

CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang

E: darina.gordienko@cms-cmno.com/+38044 3913377

Примітки для редакторів:

Заснована у 1999 році, CMS є інтегрованою, міжнародною організацією юридичних фірм, яка пропонує повний спектр юридичних та податкових консультацій. CMS, яка має понад 70 офісів у більше ніж 40 країнах світу, в яких працюють понад 5000 юристів, має тривалий досвід з надання юридичних консультацій з національного права та на міжнародному рівні. Всім своїм клієнтам – від найбільших транснаціональних корпорацій та компаній середнього розміру до ініціативних стартапів – CMS пропонує технічну точність, стратегічну досконалість і довгострокові партнерські відносини для того, щоб кожен клієнт завжди був лідером на обраних ним ринках.

Фірми, які входять до складу CMS, пропонують широкий спектр професійних послуг у 19 сферах практики та секторах економіки, зокрема з корпоративного права/M&A, енергетики та змін клімату, інфраструктури та проектів, інвестиційних фондів, Life Sciences та охорони здоров’я, ТМК, податків, банківської справи і фінансів, комерційного права, конкуренційного права та права ЄС, вирішення спорів, трудового та пенсійного права, інтелектуальної власності, а також нерухомості.

Для отримання додаткової інформації просимо відвідати наш сайт в Інтернеті за адресою cms.law

Офіційні постачальники послуг