Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

CMS консультує синдикат на чолі з ING щодо реструктуризації передекспортної кредитної лінії Нібулон

Міжнародна юридична фірма CMS виступила юридичним радником синдикату міжнародних банків на чолі з ING, який включав Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР), КредіАгріколь – корпоративний інвестиційний банк(CACIB) та голландський банк розвитку FMO, щодо реструктуризації передекспортної кредитної лінії компанії «Нібулон». «Нібулон» - українська аграрна компанія, що спеціалізується, зокрема, на виробництві та експорті зернових, таких як пшениця, ячмінь та кукурудза.

Команда CMS надала комплексну підтримку протягом всієї трансакції фінансування та її реструктуризації, включаючи складні аспектиструктурування, переговори щодо узгодження позицій різних сторін, розробку та адаптацію варіантів реструктуризації та інших аспектів трансакції. Домовленість передбачала виконання спеціальних умов, які активували спеціальні проміжні умови передекспортної кредитної лінії, включаючи подовжений термін погашення, скориговану процентну ставку та інші умови для полегшення обслуговування боргу компанією «Нібулон». CMS надала комплексні консультації з питань англійського, українського та швейцарського права.

Катерина Чечуліна, радник практики банківського та фінансового права CMS, що має кваліфікацію з англійського та українського права, прокоментувала: «Успішне завершення цього складного процесу реструктуризації є важливою віхою для компанії «Нібулон» та її кредиторів. В умовах безпрецедентної геополітичної ситуації ми раді підтримати наших клієнтів у досягненні цієї важливої угоди, яка не лише гарантує фінансову стабільність «Нібулону», але й підтримує стійкість аграрного сектору України, що має вирішальне значення для економіки країни».

Ігор Олехов, партнер та керівник практики банківського та фінансового права в Києві, прокоментував цю подію: «Незважаючи на величезні виклики, з якими стикається бізнес компанії в Україні, «Нібулон» продовжує розвиватися та зростати. Ця трансакція зробить значний внесок у її майбутні успіхи. Ми раді, що змогли знайти правильні юридичні рішення в численних юрисдикціях, у стислі строки для подолання, здавалося б, неможливих викликів, з якими зіткнулися сторони».

Над проектом працювала команда CMS під керівництвом Катерини Чечуліної у складі партнера Еліци Іванової, яка має кваліфікацію з англійського права (CMS Софія), Емми Ріддл (CMS Лондон), команди CMS Цюріх у складі Каспара Ландольта (партнера банківського та фінансового права), Марка Кадьєнара (партнера з податкового права), Домініка Джемперлі (радника) та команди CMS Київ у складі Ігоря Олехова (партнера та керівника практики банківського та фінансового права), Ірини Барліт (юриста) та Руслана Доценка (стажиста).

-----------------КІНЕЦЬ-----------------

За додатковою інформацією просимо звертатися до:

Дарина Гордієнко

E: darina.gordienko@cms-cmno.com

T: +38044 391 3377

Примітки для редакторів:

Про CMS

Заснована у 1999 році, CMS є інтегрованою, міжнародною організацією юридичних фірм, яка пропонує повний спектр юридичних та податкових консультацій. CMS, яка має 81 офіс у 45 країнах світу, в яких працюють понад 5000 юристів, має тривалий досвід з надання юридичних консультацій з національного права та на міжнародному рівні. Всім своїм клієнтам – від найбільших транснаціональних корпорацій та компаній середнього розміру до ініціативних стартапів – CMS пропонує технічну точність, стратегічну досконалість і довгострокові партнерські відносини для того, щоб кожен клієнт завжди був лідером на обраних ним ринках.

Фірми, які входять до складу CMS, пропонують широкий спектр професійних послуг у 19 сферах практики та секторах економіки, зокрема з корпоративного права/M&A, енергетики та змін клімату, інвестиційних фондів, Life Sciences та охорони здоров’я, ТМТ, податків, банківського та фінансового права, комерційного права, антимонопольного, конкуренційного права та торговельного права, вирішення спорів, трудового та пенсійного права, інтелектуальної власності, а також нерухомості.

Для отримання додаткової інформації просимо відвідати наш сайт в Інтернеті за адресою cms.law

Офіційні постачальники послуг