Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

CMS надала юридичні консультації ЄБРР у зв’язку з інвестицією в сектор відновлюваної енергетики в Україні

CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang в Києві рада оголосити про надання юридичних консультацій Європейському банку реконструкції та розвитку (ЄБРР), найбільшому міжнародному фінансовому інвестору в Україні, у зв’язку з кредитом ТОВ «Іршанська СЕС» у розмірі, що не перевищуватиме 13,9 млн. доларів США.

Кредитні кошти призначені для підтримки будівництва та експлуатації сонячної електростанції потужністю 30 МВт у Житомирській області України. Фінансування було надано ЄБРР в рамках програми кредитування сталої енергетики в Україні, яка спрямована на розвиток підтримки відновлюваної енергетики та розповсюдження технологій з використанням відновлювальних джерел енергії в Україні.

CMS консультувала ЄБРР з усіх аспектів реалізації проекту та фінансування, що стосувалися п’яти різних юрисдикцій, у тому числі з ведення переговорів щодо умов усіх трансакційних документів, а також надання консультацій у сферах нерухомості, фінансування, енергетики та юридичного аудиту.

Марк Сігал (Партнер, Керівник практики фінансів у ЦСЄ/СНД) очолив команду CMS, до складу якої увійшли Віталій Радченко (Партнер, практика енергетики та проектів, CMS Київ), Ігор Олехов (Партнер, Керівник практики банківського та фінансового права, CMS Київ), Наталія Кушнірук (Партнер, практика нерухомості та будівництва, CMS Київ), Бенуа Вандервельде (Асоційований партнер, практика банківського та фінансового права, CMS Бельгія), Вівіан Валрі (Партнер, Керівник практики банківського та фінансового права, CMS Люксембург), Елітса Іванова (Партнер, практика банківського та фінансового права, CMS Болгарія) із додатковою підтримкою старшого юриста Володимира Кольваха (практика енергетики та проектів, CMS Київ), юриста Анатолія Долуденка (практика енергетики та проектів, CMS Київ) та молодшого юриста Івана Пшика (практика банківського та фінансового права, CMS Київ).

Офіційні постачальники послуг