Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

CMS надала юридичні консультації Expert Petroleum у зв’язку з першим в Україні повноцінним сервісним контрактом з підвищення видобутку вуглеводнів

Київський офіс CMS радий оголосити про надання юридичних послуг міжнародній компанії Expert Petroleum, яка спеціалізується на оптимізації видобутку на зрілих родовищах, у ході її переговорів із АТ «Укргазвидобування» (УГВ), найбільшою державною українською газовидобувною компанією, щодо першого повноцінного сервісного контракту з підвищення видобутку (РЕС-контракт) в історії нафтогазової галузі України.

Стратегічною метою цього проекту УГВ є інтенсифікація видобутку газу на зрілих та виснажених родовищах шляхом передачі їх в управління та експлуатацію досвідченому підряднику, який застосує сучасні технології та обладнання для збереження базового обсягу, а також для потенційного додаткового обсягу видобутку на цих родовищах у майбутньому. Упродовж останніх років Expert Petroleum здійснила комплексне підвищення видобутку на понад 1500 нафтових та газових свердловинах у Румунії та Угорщині.

Віталій Радченко, партнер CMS та керівник практики енергетики та проектів, коментує: «Ми дуже раді забезпечувати юридичний супровід для Expert Petroleum під час збільшення їх присутності в Україні. Цей інноваційний контракт є першим у своєму роді в Україні, і ми впевнені, що побачимо ще не одну угоду такого типу, адже вони очевидно є виграшними як для підрядників, так і для замовників; особливо з урахуванням того, що українські нафтові та газові свердловини є переважно зрілими. Ми в CMS є добре підготовленими для надання консультацій щодо складних нафтогазових контрактів, таких як цей, завдяки нашому успішному досвіду представництва інтересів найбільших світових нафтогазових компаній в Україні та по всій території ЦСЄ».

CMS надала компанії Expert Petroleum консультації з усіх питань українського права, що стосуються ведення переговорів та укладення РЕС-контракту з УГВ.

Віталій Радченко очолював проектну команду CMS, до складу якої увійшли Марина Ільчук, Володимир Кольвах та Вікторія Ставчук.

Офіційні постачальники послуг