Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Чотири юристи Sayenko Kharenko визнані серед найкращих світових експертів антимонопольного права згідно з рейтингом Who’s Who Legal: Competition 2023

Практика конкурентного права Sayenko Kharenko вкотре підтверджує свої лідерські позиції в Україні згідно з нещодавно опублікованим Who’s Who Legal: Competition 2023.

Цього року чотири представники Sayenko Kharenko — партнери Валентина Гвоздь, Максим Назаренко і Володимир Саєнко та позаштатний радник Дмитро Тараник — знову названі одними з найкращих юристів у сфері конкурентного права. Наша фірма серед лідерів за кількістю визнаних юристів з однієї фірми в Україні.

У рейтингу окремо відзначено Максима Назаренка та Володимира Саєнка. Клієнти вважають Максима «відмінним юристом та партнером у будь-яких питаннях конкурентного права», Володимира «дивовижною людиною».

WWL: Competition — вичерпний довідник провідних юристів і економістів із питань конкуренції та державної допомоги з усього світу. Рекомендовані рейтингом юристи консультують і представляють клієнтів під час внутрішніх, регуляторних і кримінальних розслідувань, а також надають допомогу в реєстрації злиттів, цивільних і кримінальних розглядах і справах про картельні відносини.

Цьогоріч у довіднику представлені понад 2845 юристів з 1582 фірм у 68 юрисдикціях, які досягли успіху в дослідженні, проведеному серед колег і клієнтів.

Офіційні постачальники послуг