Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

CBRE Ukraine представила інтереси Spaces в угоді з оренди офісного приміщення в інноваційному парку LvivTech.City

Київ – 23 грудня, 2021 - CBRE Ukraine, провідна консалтингова компанія в сфері комерційної нерухомості в Україні, рада повідомити про завершення угоди з оренди офісного приміщення для оператора гнучких робочих просторів Spaces в інноваційному бізнес-центрі LvivTech.City у Львові.

Компанія CBRE Ukraine представляла інтереси компанії IWG, яка є найбільшим у світі провайдером гнучких робочих просторів. До мережі компанії входить близько 3300 бізнес-локацій, розташованих у більш ніж 1000 містах і близько 110 країнах. Нова локація Spaces, стане другою локацією в портфелі офісів з повним обслуговуванням міжнародного провайдера у Львові, а також п’ятнадцятою локацією по всій Україні: 12 у Києві, 1 – у Дніпрі, та 2 – у Львові.

Угоду з оренди нової локації для Spaces, площею 2700 кв.м. у LvivTech.City супроводжувала, зокрема, Анастасія Качан, старший консультант з нерухомості CBRE Ukraine. Креативний простір Spaces, створений для підприємців та інноваторів в своїй сфері, стане влучним доповненням пулу орендарів LvivTech.City.

Анастасія Качан, старший консультант з нерухомості, CBRE Ukraine:

«Локація, яку обрала компанія  Spaces, є на сьогодні однією із найбільш інноваційних, сучасних та конкурентних проєктів у Львові.  Чудове розташування LvivTech.City практично в центрі міста  стане новим центром, а успішний концепт коворкінгів Spaces  дозволить залучити більше провідних компаній стати резидентами локації. Для компаній-резидентів це буде можливістю отримати високоякісні послуги і в той самий час, оптимізувати свої витрати на оренду.

Ми дякуємо за довіру групі IWG та за приємний і професійний процес співпраці з українською командою!»

Юлія Литвиненко, директор IWG в Україні:

«Перемовини щодо відкриття Spaces у LvivTech.City почалися ще до COVID-19. Незважаючи на досить непростий для ринку комерційної нерухомості перебіг пандемії, ми спостерігаємо підвищену зацікавленість у флекс офісах простору Spaces, який вирізняється своїм приємним демократичним скандинавським дизайном та дружньою спільнотою підприємців-однодумців. Атмосфера нової локації надихає на креатив та генерацію нових ідей, що є важливим фактором для львів’ян, котрі завжди відзначались своїм підприємницьким духом та індивідуальністю.

У Spaces буде створено просторий бізнес клуб – близько 350 кв.м. з ігровими кімнатами та різноманітними форматами для роботи та зустрічей, а також 4 переговорними кімнатами та просторою бізнес-вітальнею з виходом на терасу. Окрім приватних офісів з меблями, котрі будуть розраховані від 2-х до 20-ти й більше осіб, ми плануємо створити просторий коворкінг на 25-30 робочих місць, який зможе бути зручним рішенням для старту компанії з подальшим переходом до приватного офісного простору. »


Про Spaces, IWG International Workplace Group:

www.spacesworks.com

Заснована в 1989 році, компанія IWG (раніше Regus) стала однією з перших провідних компаній, що пропонують офіси на гнучких умовах та допомагають підприємствам вибирати максимально комфортний для працівників спосіб ведення бізнесу.

Spaces — це оперативний бренд компанії IWG plc, холдингової групи, до якої входять численні провідні оператори робочих просторів. До інших брендів портфелю IWG належать Regus, HQ, No18, Signature by Regus та інші компанії.

Spaces – це простір для перспективних новаторів та тих, хто впевнений у досягненні своїх цілей. У Spaces ми допомагаємо малим бізнесам, підприємцям чи корпоративним гравцям розширювати власні горизонти. Створюючи динамічні робочі простори з унікальною атмосферою, ми допомагаємо вам думати, творити та співпрацювати, у той час як наша дружня команда подбає про всю логістику та обслуговування. Spaces дбає про те, щоб наша спільнота могла зосередитись на розвитку свого бізнесу.

Про CBRE:

CBRE є найбільшою в світі консалтинговою компанією у сфері нерухомості (за підсумками 2019 року) і входить до списку 500 найбільших компаній світу згідно рейтингу  Fortune 500. Сьогодні CBRE - це світовий лідер в області комерційної нерухомості, що має більше 500 офісів в світі і штат співробітників близько 100 000 чоловік (не враховуючи  афілійовані компанії). Акції компанії CBRE Group Inc., штаб-квартира якої знаходиться в Лос-Анджелесі (США), торгуються на Нью-Йоркській фондовій біржі.

Український офіс CBRE був відкритий в січні 2008 року і є частиною афілійованої мережі компанії. Штат співробітників CBRE в Україні налічує близько 400 фахівців, включаючи персонал на об'єктах нерухомості, переданих компанії в управління та експлуатацію. CBRE в Україні надає повний спектр послуг в області комерційної нерухомості, серед яких: агентські послуги, ринки капіталу, управління та експлуатація об’єктів комерційної нерухомості, оцінка та консалтинг, управління проектами та технічний консалтинг, управління інфраструктурою об’єктів нерухомості. Більш детальну інформацію Ви можете отримати, відвідавши наш сайт: www.cbre-expandia.com.

Офіційні постачальники послуг