Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Богдана Пархомчук приєдналась до практики трудового права AVELLUM

Богдана Пархомчук приєдналась до практики трудового права AVELLUM. Богдана спеціалізується з питань трудового, корпоративного та імміграційного права, а також консультує з загальних комерційних питань.

Більше 7 років Богдана консультує українських та іноземних клієнтів з питань виходу на український ринок та юридичних аспектів ведення бізнесу в Україні. Її професійне портфоліо включає комплексні проекти зі структурування діяльності в Україні, вибору оптимальної моделі корпоративного управління, регуляторних питань, питань трудового права, зокрема супровід масових звільнень працівників, складних випадків звільнень, в тому числі представників топ-менеджменту, розробку планів заохочення працівників, тощо.

Богдана має значний досвід у консультуванні компаній зі сфери фармацевтики та охорони здоров'я з таких питань:

  • отримання необхідних дозвільних документів (в тому числі ліцензій, реєстраційних посвідчень, тощо)
  • супроводу клінічних випробувань
  • проходження процедури оцінки відповідності медичних виробів
  • цінового регулювання та порядку проведення закупівельних процедур
  • взаємодії фармакомпаній з професіоналами в сфері охорони здоров'я та пацієнтськими організаціями
  • юридичного супроводу діяльності із промоції лікарських засобів та медичних виробів (наприклад, проведення промокампаній, питання рекламування, здійснення спонсорської та благодійної діяльності, тощо)
  • розробки антикорупційних програм (політик) для фармкомпаній
  • особливостей off-label використання лікарських засобів
  • фармаконагляду і моніторингу безпеки лікарських засобів тощо.

Перед тим як приєднатися до AVELLUM, Богдана працювала старшим юристом в юридичній компанії, що входить до глобальної мережі однієї із компаній «Великої четвірки».

Богдана отримала ступінь  магістра комерційного права у Київському національному економічному університеті у 2012 році, а також диплом спеціаліста права у сфері інтелектуальної власності у 2016 році (Інститут інтелектуальної власності Національного університету «Одеська юридична академія»).

Вона має право займатись адвокатською діяльністю в Україні з 2019 року.

Офіційні постачальники послуг