Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Благодійний проект DobroRun від Астерс та фонду Таблеточки переміг у найпрестижнішій міжнародній PR-премії

Благодійний проект DobroRun 2020, організований Астерс, фондом "Таблеточки" та агенцією Be—it Health & Social Impact, переміг у категорії "PR з уст в уста" SABRE Awards EMEA 2021 – найбільшої та найпрестижнішої у світі премії у галузі PR, що відзначає визначні досягнення у сферах брендингу, репутації та залучення. Астерс стала першою в історії українською юридичною фірмою, відзначеною цим авторитетним міжнародним дослідженням.

У цьому році найдушевніший забіг країни DobroRun задля допомоги онкохворим дітям відбудеться 11 вересня 2021 р. Взяти участь у DobroRun можна з будь-якого місця України та світу.

Зареєструватися і зробити свій благодійний внесок можна на сайті dobrorun.tabletochki.org

"Для нас велика честь отримати таку мотивуючу нагороду від однієї з найбільш авторитетних світових PR-премій", – коментує співкеруючий партнер Астерс Сергій Свириба. "Ми продовжуватимемо підтримувати боротьбу з дитячим раком в Україні і сподіваємося, що це визнання допоможе Астерс та нашим партнерам з "Таблеточок" та агенції Beit Health & Social Impact залучити ще більше учасників до DobroRun у 2021 році".


Астерс є найбільшою юридичною фірмою України. Починаючи з 2015 року юристи Asters надають системну професійну підтримку благодійному фонду "Таблеточки" в ініціативах покращення законодавства у сфері дитячої онкології, захисту прав пацієнтів та розвитку благодійного сектору, а також безкоштовно забезпечують юридичну підтримку операційної діяльності фонду.

Офіційні постачальники послуг