Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Благодійний фонд «Дихай» отримує перші заявки на покриття частини вартості орендної плати в рамках грантової програми

Майже півроку Україна знаходиться у стані відкритого протистояння з російської федерацією. І благодійний фонд «Дихай» прикладає усі можливі зусилля в межах своєї діяльності, аби прискорити нашу перемогу.

На цьому тижні ми доставили необхідні ліки нашому постійному партнеру – Національному інституту раку.

Також фонд почав отримувати перші заявки на покриття частини вартості орендної плати орендарів державного майна, що надають допомогу у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

Нагадаємо, що на період дії воєнного стану фонд надає гранти для сплати частини орендної плати для орендарів державного майна. Програма виникла як результат обміну офіційними листами з Фондом державного майна України та реалізовується завдяки фінансовій підтримці від небайдужих друзів нашої країни із Сполучених Штатів Америки.

З детальними умовами можна ознайомитися на сайті програми https://rentaid.dyhai.org/.

Дякуємо всім за підтримку тих, хто потребує цього найбільше! Нагадуємо, що пожертву можна зробити на сайті фонду https://dyhai.org/.

Офіційні постачальники послуг