Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Благодійні ініціативи «Монделіс Україна» отримали нагороду Національного конкурсу «Благодійна Україна 2023»

Благодійні ініціативи «Монделіс Україна» отримали нагороду Національного конкурсу «Благодійна Україна 2023»

20 червня 2024 року в Києві відбулось нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна - 2023». Ініціативи, які «Монделіс Україна» втілює задля допомоги постраждалим громадам під час повномасштабної війни, отримали нагороду, зайнявши третє місце в номінації «Благодійність іноземного бізнесу».

«Уже протягом 30 років «Монделіс Україна» підтримує Україну та місцеві громади, в яких ми ведемо бізнес. З початку повномасштабного вторгнення ця допомога стала особливо важливою та необхідною, адже кількість запитів постійно зростає. Тож ми масштабували наші проекти та продовжуємо послідовно підтримувати українські лікарні, школи, садочки, дітей у соціальних закладах, а також постраждалі громадам» - прокоментував Ярослав Ляхович, менеджер з комунікацій «Монделіс Україна».

Зокрема, компанія уже передала медичне обладнання на суму близько 50 мільйонів гривень для 25 медичних установ у дев’яти областях України. Ця допомога дозволила покращити
доступ до медичних послуг для понад 500 000 жителів місцевих громад та ВПО. Крім цього, «Монделіс Україна» допомогла з ремонтом та відновленням трьох дитячих садочків, профінансувала встановлення двох захисних укриттів для дітей та надала іншу допомогу постраждалим громадам.


Про «Монделіс Україна»

Компанія ПрАТ «Монделіс Україна» працює в Україні з 1994 року та є одним із лідерів на ринку продуктів харчування. Компанія представлена брендами шоколадної продукції Milka,
«Корона»; печива Oreo, TUC, Belvita, Milka Choco bakery; бісквітних тістечок та випічки: «Ведмедик Барні», 7Days; чипсів «Люкс», жувальної гумки Dirol та льодяників Halls.

На виробничих потужностях компанії в місті Тростянець Сумської області та в селі Старі Петрівці Київської області працюють близько тисячі співробітників. Уже протягом 30 років «Монделіс Україна» є одним із провідних роботодавців, великих платників податків та інвесторів в економіку України. Додаткова інформація про компанію – на офіційному сайті mondelezinternational.com/ukraine.

Офіційні постачальники послуг