Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Безоплатні уроки для абонентів Київстар завдяки партнерству із «BUKI School»

Київстар спільно з  освітньою онлайн-платформою «BUKI School» пропонують абонентам  безоплатний доступ до трьох онлайн-уроків.  До вибору користувачів є предмети із різних сфер з досвідченими викладачами (наприклад, з математики, фізики, хімії, мов, гуманітарних наук та багато іншого). Пропозиція доступна абонентам, які вже користуються мобільним застосунком «Мій Київстар», так і тим, хто завантажить його на свій смартфон і авторизується. На головному екрані застосунка користувачі отримають унікальний промокод, який можна  використати під час оформлення замовлення з обраним викладачем на сайті партнера*.

Отримати промокод можна буде з 29 червня 2023 року до 31 липня 2023 року, а скористатися ним – до 15 серпня 2023 року включно.

«Ми раді співпраці з «BUKI School» і відкриттю нових можливостей для наших абонентів. Ця акція відображає наше прагнення підтримувати освіту та дозволяє надати нашим абонентам цінний освітній досвід завдяки доступу до якісних навчальних ресурсів з досвідченими та професіональними викладачами, які допоможуть розширити свої знання в різних галузях», – зазначив представник відділу управління продуктами Київстар.

«BUKI School» – це освітня онлайн-платформа, яка пропонує навчальні курси з різних предметів, які викладають досвідчені фахівці. Цей проєкт, запущений у 2020 році міжнародним сервісом з пошуку репетиторів BUKI, має на меті забезпечити доступну та якісну освіту для усіх охочих. Нагадаємо, що мобільний застосунок «Мій Київстар» — це персональний кишеньковий помічник для керування власним номером та обсягом послуг за ним,  аналізу витрат тощо. Завдяки застосунку можна не тільки поповнювати рахунок без комісії, але й отримувати вигідні пропозиції та бонуси від партнерів. Завантажити додаток можна тут.

Детальніше про умови акції за посиланням.

*Ця акція доступна виключно для нових клієнтів Buki School і не розповсюджується на уроки з німецької мови.

Офіційні постачальники послуг