Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Baker McKenzie виступила юридичним радником EP Ukraine щодо двох угод про розподіл вуглеводнів з Урядом України

Київ, Україна, 10 листопада 2021 року — Київський офіс Baker McKenzie надав юридичний супровід нідерландській компанії EP Ukraine, що є дочірнім підприємством компаній Energetický a průmyslový holding (EPH) (Чеська Республіка) та NAFTA a.s. (Словацька Республіка), щодо розробки, проведення переговорів та укладення з Урядом України двох угод про розподіл вуглеводнів, що видобуватимуться у межах ділянок Охтирська та Грунівська.

Підписані 08 листопада 2021 року угоди стосуються розподілу вуглеводнів, що видобуватимуться у межах двох окремих ділянок загальною площею понад 1 700 квадратних кілометрів на північному сході України, та є частиною масштабної інвестиційної програми, що на першому етапі передбачає проведення сейсмічних досліджень та буріння значної кількості розвідувальних свердловин. Очікується, що загальний обсяг інвестицій сягне десятків мільйонів доларів США.

Роберт Бунділ (Robert Bundil), член Ради директорів NAFTA a.s. (призначений EPH), відзначив:

Юристи Baker McKenzie є не лише досвідченими транзакційними  юристами у галузі енергетики, але й, що більш важливо, надавали юридичні консультації у бізнес-контексті, що допомогло нам приймати правильні комерційні рішення. Ми вдячні всій команді загалом та Андрію Москалику зокрема за постійну підтримку у цих проєктах.

Андрій Москалик, радник київського офісу Baker McKenzie, який спеціалізується на проєктах у галузі енергетики, інфраструктури та M&A транзакціях та очолював команду Baker McKenzie, прокоментував:

Ми пишаємося тим, що консультуємо EP Ukraine щодо цих проєктів, оскільки вони є безсумнівно важливим кроком для подальшого розвитку нафтогазової галузі та пов’язаної сервісної індустрії в Україні. Ми переконані, що ці довгострокові проєкти будуть успішними як для інвестора, так і для України.

Офіційні постачальники послуг