Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

AVELLUM здобуває нагороду “Угода року в Україні” 2023 від CEE Deal of the Year Awards

Ми раді повідомити, що AVELLUM отримала нагороду “Угода року в Україні” під час церемонії нагородження престижної премії CEE Legal Matters Deals of the Year Awards, що відбулася 25 квітня 2024 року у Варшаві.

Нагороду отримала угода щодо фінансування МХП з боку ЄБРР, IFC та DFC на суму 480 млн доларів США. Команду AVELLUM очолював старший партнер Гліб Бондар за значної підтримки радника Юрія Краснолюдського, старшої юристки Мар’яни Веремчук, юристів Ярослава Павлюка та Андрія Крошка. Партнери Вадим Медведєв та Антон Задериголова разом з юристкою Таїсією Дудою надавали підтримку з податкових питань трансакції.

AVELLUM виступила юридичним радником з питань українського права для провідної міжнародної харчової та агротехнологічної групи компанії MHP SE та її українських дочірніх підприємств (“МХП”) у зв’язку із залученням фінансування на суму 480 млн доларів США від Європейського банку реконструкції та розвитку (“ЄБРР”), Міжнародної фінансової корпорації (“IFC”) та Корпорації з фінансування міжнародного розвитку США (“DFC”).

Ця угода є надзвичайно вагомою для стабільності аграрного сектору України в умовах обмеженого доступу вітчизняних компаній до ринків капіталу, спричинених війною Росії проти України. Унікальність угоди полягає у сприянні рефінансуванню єврооблігацій МХП. Це забезпечило стабільність фінансового стану МХП, підтримку операційної діяльності та ланцюгів поставок, а також створення робочих місць в умовах економічних викликів.

Старший партнер Гліб Бондар відзначає: “Ми пишаємося, що саме ця угода отримала нагороду “Угода року в Україні” 2023 від CEE Deal of the Year. Робота над цим проєктом підтримала можливості для розвитку МХП, що у свою чергу сприяло стабільності агропромислового сектору та економіки України.”

Щорічна премія CEE Deal of the Year Awards є найпрестижнішою нагородою в юридичній галузі Центральної та Східної Європи, що відзначає найбільш знакові угоди регіону.

Офіційні постачальники послуг