Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

AVELLUM виграла позов на 20 млн дол. США у “винятково складному” арбітражі за регламентом ЛМАС

AVELLUM виграла позов на 20 млн дол. США у “винятково складному” арбітражі за регламентом ЛМАС. Арбітражним рішенням, ухваленим у червні 2021 року, Лондонський міжнародний арбітражний суд відхилив позови проти клієнта AVELLUM, визнавши шахрайство з боку позивача.

Арбітражне провадження проводилося в рамках вирішення багатомільйонного спору між акціонерами з паралельними судовими провадженнями у 6-ти юрисдикціях.

Під час останнього слухання в режимі онлайн, AVELLUM провела перехресний допит більше двох десятків свідків позивача, а документація слухання включала тисячі документів, датованих починаючи з кінця 1990-х.

Старший партнер Костянтин Лікарчук прокоментував: “Трибунал відзначив цей арбітраж як винятково складний, адже обвинувачення обох сторін були надзвичайно серйозними. Ми раді, що здобули перемогу у цьому складному юридичному спорі, який охоплював практично всі можливі теми, пов’язані з арбітражем, включаючи виділення частини позовних вимог в окреме провадження, компенсацію витрат відповідача, розкриття інформації третіх осіб, судову експертизу і зобов’язання щодо збереження адвокатської таємниці стосовно доказів, а також низку питань щодо юрисдикції трибуналу. Ця справа є прикладом того, що в кінцевому підсумку справедливість перемагає, якщо за неї рішуче боротися”.

Команду AVELLUM очолив старший партнер Костянтин Лікарчук за значної підтримки радника Микити Ноти, старших юристів Мар’яни Антонович та Олексія Маслова і юриста Анни Власенко.

Офіційні постачальники послуг