Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

AVELLUM отримала дозвіл на набуття контролю над співвласником Ocean Plaza

AVELLUM виступила юридичним радником АТ "Інтегріті Капітал" у зв'язку з отриманням дозволу Антимонопольного комітету України на придбання акцій ТОВ “Ланіта Інвест”. “Ланіта Інвест” – опосередкований співвласник Ocean Plaza, що вважається одним з найбільших торгово-розважальних комплексів у Києві, Україна.

В результаті трансакції, “Інтегріті Капітал” став непрямим співвласником Ocean Plaza.

Іншим значним співвласником Ocean Plaza є українська держава. Очікується, що незабаром державна частка буде виставлена на продаж на відкритому аукціоні.

Микита Нота, партнер та голова практики конкурентного права зазначив: “Ця трансакція ілюструє незламність духу та стійкість українського бізнесу та інвесторів, які продовжують рухатися вперед, незважаючи ні на що. Ми пишаємося тим, що клієнти довіряють нам свої найважливіші справи.

Команду AVELLUM очолив партнер та голова практики конкурентного права Микита Нота за значної підтримки радника Антона Архипова та юристок Вероніки Гуменюк і Юлії Буленок.

Офіційні постачальники послуг