Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

AVELLUM консультувала з питань українського права щодо придбання Stellantis технологій ШІ та інтелектуальної власності компанії CloudMade

AVELLUM виступила юридичним радником Stellantis N.V., міжнародної автомобільної корпорації, у зв'язку з придбанням систем штучного інтелекту, моделей машинного навчання, а також прав інтелектуальної власності та патентів компанії CloudMade, розробника інтелектуальних та інноваційних автомобільних рішень на основі Big Data.

Програмні технології CloudMade сприятимуть реалізації стратегії Stellantis щодо розробки інтелектуальних продуктів для автомобільної індустрії та покращать якість обслуговування клієнтів завдяки персоналізованим функціям.

Наша команда консультувала з усіх питань українського права, пов'язаних з трансакцією. Linklaters виступила провідним юридичним радником, який представляв інтереси Stellantis у цій угоді. З деталями трансакції можна ознайомитися за ⁠посиланням.

Команду AVELLUM очолив керуючий партнер Микола Стеценко за підтримки керуючого юриста Олександра Кожухаря та юристки Ольги Рудевич.

Офіційні постачальники послуг