Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

AVELLUM консультувала Volt Resources Limited щодо придбання 70% частки в Групі Заваллівський Графіт

AVELLUM виступила юридичним радником Volt Resources Limited (“Volt”) щодо придбання 70% частки в Групі Заваллівський Графіт (“Група ЗГ”). Volt – компанія, що займається розробкою та видобутком графіту і золота, акції якої котируються на Австралійській фондовій біржі.

AVELLUM надала повну юридичну підтримку Volt у веденні перемовин, підготовці трансакційної документації та координувала завершення всієї угоди. Ми також здійснили комплексну юридичну перевірку Групи ЗГ.

Тревор Мет’юс, керуючий директор Volt, зазначив: “Завдяки цій трансакції, Volt має потенціал стати ключовим учасником на ринку постачання графіту та матеріалів для анодів акумуляторів на зростаючий європейський ринок з відмінним доступом до ринків США та Близького Сходу”.

Микола Стеценко, керуючий партнер AVELLUM, відзначив: “Придбання Volt Групи ЗГ свідчить про підвищений інтерес іноземних інвесторів до України. Це також підкреслює стратегічне значення України в ланцюзі виробництва акумуляторів у зростаючій індустрії електротранспорту”.

Volt спеціалізується на розвідці та розробці власних графітових та золотих проектів у Танзанії та Гвінеї і тепер у Заваллі (Україна), а також у виявленні подальших активів по всьому світу.

Група ЗГ керує графітовим кар’єром з довготривалим терміном експлуатації та переробним заводом, потужністю до 30 000 тон на рік, виробляючи графітові вироби у широкому асортименті та має потенціал значно збільшити виробництво високоякісних великих лусочок (елемент тигельного графіту).

Команду AVELLUM очолив керуючий партнер Микола Стеценко за підтримки партнера Максима Максименка та юристів Дарини Михайленко та Андрія Корнути.

Офіційні постачальники послуг