Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

AVELLUM консультувала Kaspi.kz щодо придбання Portmone

AVELLUM виступила українським юридичним радником АТ “Kaspi.kz” (“Kaspi.kz”) у зв’язку з придбанням 100% акцій Portmone Group (“Portmone”) Kaspi Pay, дочірньою компанією Kaspi.kz.

AVELLUM надавала повну юридичну підтримку Kaspi.kz під час проведення юридичного аудиту Portmone, погодження та підписання трансакційних документів, а також під час завершення трансакції. AVELLUM також консультувала клієнта в ході отримання дозволу Антимонопольного комітету України на концентрацію і погодження Національним банком України набуття істотної участі в Portmone.

Завдяки придбанню Portmone Kaspi Pay матиме надійну стартову платформу, включаючи ліцензію Національного банку України на здійснення платежів, акредитацію Visa і Mastercard, а також ділові відносини з тисячами постачальників і багатьма банками.

Екосистема Kaspi.kz об’єднує споживачів і постачальників, забезпечуючи здійснення цифрових платежів, ведення електронної комерції та надання фінансових послуг. Kaspi.kz обслуговує клієнтів у Казахстані і Азербайджані.

Заснована у 2002 році в Україні, компанія Portmone забезпечує електронну доставку рахунків від постачальників послуг клієнтам, оплату клієнтами рахунків в мережі Інтернет за допомогою карт Visa і Mastercard, а також доставку електронних рахунків клієнтів банкам для оплати цих квитанцій через банкомати, термінали самообслуговування і системи інтернет-банкінгу.

Команду AVELLUM очолив керуючий партнер Микола Стеценко за підтримки юристів Єлизавети Кравцової, Олександра Кожухаря та Анастасії Карпенко, які консультували з питань корпоративного права та M&A. Старший юрист Антон Архипов та юрист Єлизавета Кашина консультували з питань конкурентного права під загальним керівництвом радника Микити Ноти. Радник Андрій Романчук, юристи Єлизавета Кравцова, Ірина Фонотова і Анастасія Карпенко допомагали під час отримання погодження Національного банку України.

Офіційні постачальники послуг