Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

AVELLUM консультувала Aspia з питань українського права щодо придбання Accountor Outsourcing

AVELLUM виступила юридичним радником Aspia, лідера ринку технологічних послуг у сфері бухгалтерського обліку, розрахунку заробітної плати, оподаткування та консалтингу у Швеції, Норвегії, Фінляндії та Данії, у зв’язку з придбанням Accountor Outsourcing, провідного надавача бухгалтерських послуг, послуг з розрахунку заробітної плати та інших спеціалізованих послуг у Скандинавії.

Придбання має на меті розширити та посилити присутність Aspia в країнах Північної Європи та зміцнити її позиції у європейському регіоні. Враховуючи лідерство на первинних ринках, Швеції та Фінляндії, а також входження в першу п’ятірку на ринках Норвегії та Данії, об’єднання дозволить клієнтам обох компаній отримувати більш якісні послуги та користуватися перевагами значно ширшої платформи зі збільшеними інвестиціями в автоматизацію та діджиталізацію.

Наша команда консультувала з питань українського права, пов’язаних із закриттям угоди. Kirkland & Ellis виступила провідним юридичним радником, який представляв інтереси Aspia у цій угоді. З деталями угоди можна ознайомитись за посиланням.

Команду AVELLUM очолив керуючий партнер Микола Стеценко за підтримки керуючої юристки Марини Буйницької та юристки Ольги Рудевич.

Офіційні постачальники послуг