Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

AVELLUM консультувала ЄБРР щодо надання кредиту в розмірі 52,5 млн євро одному з найбільших торгових центрів Одеси

AVELLUM виступив юридичним радником Європейсько банку реконструкції та розвитку (“ЄБРР”) у зв'язку з наданням Товариству з обмеженою відповідальністю “Нові Бізнес Погляди” (“НБП”) довгострокового забезпеченого кредиту на загальну суму до 52,5 млн євро.

НБП – спеціальна проектна компанія, яка є власником та керує торгово-розважальним центром ‘’Рів’єра”, розташованим в Одеській області. Наданий ЄБРР кредит використають для розширення орендної площі торгового центру, а також для фінансової реструктуризації балансу НБП.

ЄБРР є провідним міжнародним фінансовим інвестором в Україні. З початку діяльності в країні в 1993 році ЄБРР взяв на себе сукупні зобов'язання по наданню близько 14,5 млрд євро в рамках близько 460 проектів в Україні.

Команду AVELLUM очолив старший партнер Гліб Бондар за підтримки радника Максима Максименка, старшого юриста Тетяни Михайленко, юристів Олега Країнського, Анастасії Жебель, Дарини Михайленко, Мар’яни Веремчук, Дмитра Радзівона та Андрія Корнути.

Офіційні постачальники послуг