Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

AVELLUM консультувала щодо придбання 33% частки в Ocean Plaza девелоперською компанією UDP

AVELLUM виступила юридичним радником UDP, провідної української девелоперської компанії, у зв’язку з придбанням 33,35% частки в Ocean Plaza, одному з найбільших торгово-розважальних центрів в Україні та Європі.

AVELLUM консультувала клієнта з питань структурування цієї трансакції, а також надавала повну юридичну підтримку під час погодження та підписання трансакційної документації та завершення трансакції. Команду AVELLUM очолив партнер Юрій Нечаєв за підтримки юристів Юлії Челебій-Кравченко та Єлизавети Кашиної.

Партнер AVELLUM Юрій Нечаєв прокоментував: “Супроводжуючи найбільш значні M&A трансакції на ринку України, наша команда завжди знаходить індивідуальні юридичні рішення для захисту бізнес-інтересів клієнтів та структурування трансакцій. Ця трансакція ще раз підтверджує наші високі стандарти роботи та значний досвід у сфері злиттів та поглинань”.

Ocean Plaza, який став спільним проектом девелоперських компаній UDP та KAN Development, був відкритий та проданий партнерами у 2012 році. AVELLUM також виступала юридичним радником продавців під час того продажу. Сьогодні орендна площа Ocean Plaza становить 72 000 м2, і він є одним із найбільш популярних та успішних торгово-розважальних центрів в Україні.

UDP – провідна українська девелоперська компанія, яка спеціалізується на масштабних інфраструктурних проектах. За свою майже 20-річну діяльність на ринку нерухомості України UDP успішно реалізувала близько 20 проектів, сукупна вартість інвестицій в які складає 900 млн дол. США. Акціонерами UDP є холдингова компанія UFuture та інвестиційна компанія Quarter Partners.

Офіційні постачальники послуг