Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

AVELLUM консультувала ЧБТР у зв’язку з наданням забезпеченого кредиту групі компаній Прометей

AVELLUM виступила юридичним радником Чорноморського Банку Торгівлі та Розвитку (“ЧБТРˮ) з питань українського права у зв’язку з наданням ТОВ “Буцефалˮ та Прометей Свісс СА довгострокового забезпеченого кредиту на загальну суму до 10 млн дол. США.

Частина кредитних коштів була використана на придбання нового елеватора у Миколаївській області (“Миколаївський елеваторˮ) із обсягом одночасного зберігання до 62 тис. тонн, який є першим елеватором з металевими силосами у портфелі активів групи компаній Прометей. Інша частина кредитних коштів призначена для придбання ще одного елеватора та для загального поповнення оборотного капіталу. Кредит дозволить групі компаній Прометей посилити свою позицію у рейтингу лідерів за обсягами одночасного зберігання в Україні.

Група компаній Прометей здійснює свою діяльність на ринку зерна України понад 20 років, надаючи послуги з купівлі, зберігання та обробки зернових і олійних культур, а також супровідні логістичні послуги. Після придбання Миколаївського елеватора, кількість елеваторів у власності групи компаній Прометей зросла до 24 із загальним обсягом зберігання більше 1.2 млн тонн.

ЧБТР є міжнародною фінансовою організацією, яку заснували 11 країн Чорноморського регіону. ЧБТР підписав більше 44 угод в Україні, надавши кредити на суму в розмірі 658 млн євро. Підтримка агробізнесу є одним із основних пріоритетів ЧБТР в Україні, що значною мірою вливає на економічне зростання та доходи держави.

Команду AVELLUM очолив старший партнер Гліб Бондар за підтримки радника Максима Максименка, старшого юриста Тетяни Михайленко, юристів Анастасії Жебель, Дарини Михайленко, Дмитра Радзівона та Мар’яни Веремчук.

Офіційні постачальники послуг