Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Астерс запускає освітній онлайн-проект #Learn From Home

Астерс започатковує нову освітню ініціативу #Learn From Home. У рамках проекту на період посиленого карантину в Україні до 24 січня 2021 р. Астерс буде щодня публікувати безкоштовні відеозаписи лекцій та вебінарів щодо ключових проблем бізнесу в Україні і можливих шляхів їхнього вирішення.

Лекторами проекту #Learn From Home стали найбільш досвідчені експерти Астерс та запрошені спікери, серед яких юрисконсульти провідних міжнародних та національних компаній, що ведуть бізнес в Україні. Анонси вебінарів будуть з'являтися на Facebook-сторінці Asters з хештегом #learn_from_home.

"Через пандемію поняття "work from home" стало новою нормою у всьому світі," – коментує старший партнер Астерс Армен Хачатурян. "У проекті #Learn From Home ми надаємо можливість нашим клієнтам та більш широкому колу ділової спільноти в Україні долучитися до обговорення найбільш актуальних питань ведення бізнесу в Україні у зручному форматі, не виходячи з дому, що особливо актуально під час карантину".

Астерс є найбільшою юридичною фірмою України з офісами у Києві, Вашингтоні (США), Брюсселі (Бельгія) та Лондоні (Великобританія). Міжнародний рейтинг Chambers Europe 2020 відзначає 21 юриста Астерс – найбільшу кількість визнаних дослідженням фахівців в одній юридичній фірмі в Україні.

Офіційні постачальники послуг