Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Астерс захистила китайських постачальників стальних труб від запровадження антидемпінгового мита

Команда практики міжнародної торгівлі Астерс досягла безпрецедентного врегулювання за підсумками антидемпінгового розслідування щодо імпорту в Україну сталевих безшовних гаряче-деформованих труб походженням з Китайської Народної Республіки.

У травні 2020 року Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі (МКМТ) запровадила антидемпінгове мито у розмірі 51,52% на імпорт цієї продукції в Україну. Після прийняття рішення, МКМТ погодилася розглянути добровільні цінові зобов’язання щодо припинення демпінгового імпорту і за результатами вирішила не застосовувати мито щодо окремих постачальників.

Цей проект є переконливою перемогою і першим у своєму роді рішенням, коли іноземні експортери змогли досягти позитивного результату невдовзі після завершення розслідування. Над проектом працювали партнер Астерс Гліб Бялий та радник Антон Сінцов.

***

Астерс є найбільшою юридичною фірмою України з офісами у Києві, Вашингтоні (США), Брюсселі (Бельгія) та Лондоні (Великобританія). Міжнародний рейтинг Chambers Europe 2020 відзначає 21 юриста Астерс – найбільшу кількість визнаних дослідженням фахівців в одній юридичній фірмі в Україні.

Офіційні постачальники послуг