Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Asters захистила інтереси українських імпортерів білоруської фанери в антидемпінговому розслідуванні

Команда практики міжнародної торгівлі Asters успішно захистила інтереси альянсу провідних українських імпортерів та їх білоруських постачальників в антидемпінговому розслідуванні щодо імпорту в Україну фанери з Білорусі.

За результатами розслідування, Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі встановила для білоруських постачальників, яких представляла Asters, значно нижче індивідуальне мито ніж для Білорусі в цілому – 25,71% проти 41,35%. Окрім цього, з-під дії антидемпінгового мита виключено окремі категорії товару – фанеру 3 та 4 мм. Завдяки активній участі клієнтів Asters у розслідуванні та ґрунтовному дослідженню ринку Міністерства економіки України, розслідування тривало максимальні 18 місяців, впродовж яких імпортери мали можливість здійснювати діяльність у звичайному порядку.

Над проєктом працювали юристки Тетяна Бебік та Єлизавета Герасимчук, радниця Олеся Кривецька під керівництвом партнера Олексія Пустовіта.


Asters — найбільша юридична фірма в Україні з офісами в Києві, Вашингтоні, Лондоні та Брюсселі. Chambers Europe 2021 відзначає 23 юриста Asters — найбільшу кількість відомих практиків в одній українській юридичній фірмі.

Офіційні постачальники послуг