Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Asters захистила інтереси одного з найбільших українських трейдерів добрив та сільськогосподарської продукції у морському спорі на суму 3,5 млн. доларів США

Asters успішно захистила інтереси одного з найбільших українських трейдерів добрив та сільськогосподарської продукції у морському спорі на суму 3,5 млн. доларів США, який виник у зв'язку із втратою вантажу внаслідок аварії на судні під час його перевезення в Україну.

Спір включав серію арбітражів у Лондоні проти власника та користувача судна, а також складні переговори з відповідачами в цих арбітражах, рятувальною компанією, страховими компаніями та іншими зацікавленими сторонами. Кульмінацією спору став арешт іншого судна, яке належало відповідачу в арбітражі, під час його рейсу в український порт. Спір завершився компромісом між сторонами з укладенням кількох мирових угод.

Над проєктом працювала команда Asters у складі співкеруючого партнера Олексія Дідковського, партнерки Оксани Легкої, радників Андрія Стеценка та Олега Самсоновича.


Asters — найбільша українська юридична фірма повного циклу з офісами в Києві, Брюсселі, Лондоні та Вашингтоні. Фірма має доступ до понад 125 юрисдикцій через розвинену мережу партнерських юридичних фірм.

Офіційні постачальники послуг