Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Астерс визнана “Юридичною фірмою року в Україні” виданням Chambers & Partners

24 квітня 2020 року Chambers & Partners, одне з найбільш престижних міжнародних досліджень юридичного ринку, визнало Астерс "Юридичною фірмою року в Україні" на церемонії Chambers Europe Awards 2020. Через пандемію коронавірусу захід відбувся онлайн і транслювався у соціальних мережах.

Премія Chambers Europe Awards відзначає лідерські позиції фірм-переможниць у найбільших країнах Європи та значні досягнення за останні 12 місяців: найважливіші проекти, стратегічне зростання та бездоганну якість надання послуг.

"Наші вітання Астерс – найкращій юридичній фірмі року в Україні. Ми вітаємо вас з цим успішним роком, сповненим наполегливої роботи та відданості справі", – йдеться в офіційному повідомленні від команди Chambers Europe Awards.

Для нас велика честь отримати це визнання від одного з найбільш авторитетних світових рейтингів”, – коментує старший партнер Астерс Армен Хачатурян. "Ця нагорода відіграє особливе значення у складні часи боротьби з коронавірусом, адже надає нам впевненість у правильності обраного фірмою курсу та у тому, що в Астерс – зразкова команда професіоналів, досвід, зусилля та командна робота яких дозволяє нам долати будь-які перешкоди і продовжувати досягати зірок для наших клієнтів".

Офіційні постачальники послуг