Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Астерс визнана “Юридичною фірмою року” на церемонії “Юридична премія 2020”

Астерс була визнана Юридичною фірмою року під час щорічної церемонії "Юридична премія", проведеної видавництвом "Юридична практика" 3 липня 2020 року. Премією, яка вважається правничою спільнотою національним аналогом "Оскара" у сфері юриспруденції, щороку відзначаються найкращі юристи та юридичні фірми України.

На цьогорічній церемонії партнер Астерс Сергій Гребенюк був відзначений нагородою "Найкращий юрист року у сфері White Collar Crime та боротьби з корупцією". Партнер Олександр Вознюк отримав нагороду "Найкращий юрист року з антимонопольного права".

Астерс, як фірма, та її партнери індивідуально стали фіналістами премії у 23 номінаціях. Зокрема, Астерс увійшла до числа фіналістів у таких номінаціях як "Юридична фірма року" у сферах корпоративного, антимонопольного, банківського та фінансового, сімейного права, M&A, White Collar Crime, арбітражу, судової практики, транскордонних спорів, фармацевтики та охорони здоров'я, а також у номінації "Юридична фірма року Pro Bono". Старший партнер Армен Хачатурян став фіналістом у номінаціях "Найкращий партнер юридичної фірми" та "Найкращий юрист року з корпоративного права і M&A", партнер Юлія Семеній була номінована на звання "Найкращого юриста року у сфері права інтелектуальної власності ", партнер Ірина Поканай – у сфері банківського та фінансового права, партнер Костянтин Соляр – з податкового консультування, партнер Маркіян Ключковський – у практиці арбітражу, партнер Андрій Пожидаєв – фіналіст у номінації "Найкращий юрист року по роботі з проблемною заборгованістю", партнер Ярослав Петров – у енергетиці, і партнер Олександр Онуфрієнко – у практиці приватних клієнтів.

“Титул "Юридичної фірми року" від "Юридичної практики", одного з найбільш шанованих національних видань у сфері юриспруденції, підкреслює високу репутацію Астерс серед наших клієнтів та колег. Це велика честь – бути лідером ринку, але й не менша відповідальність, адже ми зобов'язані рухатися вперед на ще вищій швидкості,” – коментує старший партнер Астерс Армен Хачатурян. "Ми вдячні кожному члену виняткової команди Астерс за їхній внесок в успішний розвиток фірми".

Раніше у 2020 році Астерс була визнана "Юридичною фірмою року в Україні" виданням Chambers & Partners, одним з найбільш престижних міжнародних досліджень юридичного ринку, а також стала єдиною українською юридичною фірмою, відзначеною у категорії найвищого рівня (Tier 1) у всіх практиках, що досліджувалися в Україні довідником The Legal 500: Europe, Middle East and Africa 2020.

Офіційні постачальники послуг