Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Астерс визнана найбільш соціально відповідальною юридичною фірмою України

Астерс отримала нагороду "Найбільш соціально відповідальна юридична фірма" за підсумками щорічного дослідження  PLS Top Teams, проведеного видавництвом "Юридична практика". У 2020 р. лауреатами цієї нагороди стали дві юридичні фірми – Астерс і Sayenko Kharenko.

Астерс завжди розглядала корпоративну соціальну відповідальність як важливу складову своєї місії.

До КСВ-портфоліо Астерс входять благодійні проекти та меценатство у галузях освіти та мистецтва, такі як:

  • з 2009 року фірма підтримує українських митців у рамках проекту ArtAsters (у партнерстві з USUBC);
  • в 2013 році спільно з Європейською Бізнес Асоціацією Астерс заснували безкоштовний освітній проект "Правнича школа";
  • з 2015 року юристи фірми надають благодійному фонду "Таблеточки" повну юридичну підтримку pro bono;
  • з 2018 року Астерс є генеральним партнером Школи права Українського католицького університету;
  • восени 2020 року Астерс у партнерстві з фондом "Таблеточки" провела благодійний забіг DobroRun, який зібрав понад 1,1 млн грн для допомоги онкохворим дітям;
  • у листопаді 2020 р. Астерс стала інституційним партнером Київської школи економіки;
  • у 2020 р. фірма та її співробітники надали допомогу для боротьби з коронавірусом на суму понад 1,4 млн. грн.

"У нинішніх складних для суспільства обставинах корпоративна соціальна відповідальність є природною необхідністю для будь-якого бізнесу," – коментує старший партнер Астерс Армен Хачатурян. "Ми раді, що багато провідних фірм України поділяють цю позицію, і активно запускають та підтримують соціальні ініціативи. Метою соціальної відповідальності Астерс безперечно є не отримання нагород, але ми вдячні "Юридичній практиці" за визнання наших КСВ-проектів, а також дякуємо колегам з Sayenko Kharenko за їхні зусилля, які так само були відзначені дослідженням".

У рамках дослідження PLS Top Teams 2020 Астерс також здобула перемогу у номінації "Найкращий департамент з маркетингу юридичної фірми в Україні", а директор з маркетингу Астерс Вікторія Єсауленко була визнана найкращим фахівцем з просування юридичної фірми full-service.

Астерс є найбільшою юридичною фірмою України з офісами у Києві, Вашингтоні (США), Брюсселі (Бельгія) та Лондоні (Великобританія). Міжнародний рейтинг Chambers Europe 2020 відзначає 21 юриста Астерс – найбільшу кількість визнаних дослідженням фахівців в одній юридичній фірмі в Україні.

Офіційні постачальники послуг