Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Asters виступила юридичним радником DFC у зв’язку з наданням гарантії за кредитним портфелем ProCredit Bank

Asters виступила юридичним радником з питань українського права Американської корпорації з фінансування міжнародного розвитку (DFC) у зв'язку з укладенням 10-річного договору гарантії для підтримки фінансування малого та середнього бізнесу в Україні. Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) виступило фінансовим партнером DFC. Ця гарантія дозволить ProCredit Bank надавати кредити на загальну суму до 56 млн доларів США з покриттям до 80% кредитного ризику.

Asters надала консультації з усіх питань українського права, пов'язаних з розробкою та підписанням договору гарантії. Над проєктом працювала команда у складі партнера Олексія Дем'яненка, радника Олександра Хоменка та старшої юристки Юлії Савченко. Юридичним радником з питань американського права виступила юридична фірма Mayer Brown LLP.


Американська корпорація з фінансування міжнародного розвитку (DFC) — це урядова фінансова установа США, яка фінансує рішення у сферах енергетики, охорони здоров'я, критичної інфраструктури та технологій по всьому світу.

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) працює в Україні з 1992 року і наразі реалізує понад 40 проєктів загальною вартістю близько 2 млрд доларів США.

Asters — найбільша українська юридична фірма повного циклу з офісами в Києві, Брюсселі, Лондоні та Вашингтоні. Фірма має доступ до понад 125 юрисдикцій через розвинену мережу партнерських юридичних фірм.

Офіційні постачальники послуг