Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Астерс виступає юридичним радником ЄБРР щодо надання кредиту компанії “Юрія-Фарм” у розмірі 25 млн. євро

Астерс виступила юридичним радником Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) у зв’язку з наданням кредиту розміром 25 млн. євро компанії "Юрія-Фарм", провідному виробнику ліків для інтенсивної терапії, медичних приладів та антисептиків в Україні.

Шестирічний кредит ЄБРР у розмірі до 25 млн. євро дозволить компанії "Юрія-Фарм" розширити свої виробничі потужності та впровадити інноваційні для українського ринку рішення, що зроблять більш доступним лікування онкологічних захворювань. Медичні заклади та пацієнти України зможуть купувати менші і дешевші дози спеціалізованих медичних препаратів.

Над проектом працювала команда практики банківського та фінансового права Астерс у складі партнера Ірини Поканай, радника Габріела Асланяна та юристів Інни Бондаренко і Вікторії Загреби.

***

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) є найбільшим міжнародним фінансовим інвестором в Україні. З початку діяльності у країні в 1993 році Банк узяв на себе сукупні зобов'язання щодо надання понад €15 млрд. в рамках 466 проектів.

Астерс є найбільшою юридичною фірмою України з офісами у Києві, Вашингтоні (США), Брюсселі (Бельгія) та Лондоні (Великобританія). Міжнародний рейтинг Chambers Europe 2020 відзначає 21 юриста Астерс – найбільшу кількість визнаних дослідженням фахівців в одній юридичній фірмі в Україні.

Офіційні постачальники послуг